icon
27 / 320
avatar

môžem poprosiť recept na krém?

Odpovedz
3. okt 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@mirkatb

ahoj 🙂 zvyknem robit odoka, tak aspon tak priblizne:

Uvarime si husty cokoladovy puding (na 300ml mlieka 1 puding). Nechame vychladnut, no nezabudame miesat, pripadne zakryt povrch potravinarskou foliou (aby sa na pudingu nespravila koza).
Maslo izbovej teploty (cca 125g) vymiesame, pridame puding (pozor, obidve suroviny by mali mat rovnaku teplotu, aby sa krem nezgrcol). Potom do kremu pridat roztopenu no vychladenu cokoladu, veeela cokolady ;) Plus som pridala do kremu aj espresso ;)

Odpovedz
3. okt 2017
avatar

ďakujem, a ktorou špičkou zdobíš?

Odpovedz
4. okt 2017
avatar

👍

Odpovedz
5. nov 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@mirkatb joj, mam rozne. najradsej mam vsak asi znacku wilton s oznacenim 1E a 1M 🙂

Odpovedz
13. nov 2017