@vindiska dakujem 🙂 korpus robievam tento, najviac sa mi osvedcil ;) http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=...
Plnka: husty vanilkovy puding (robim 3 zlate klasy na 900ml mlieka), 1 maslo, 1 mascarpone, 2 biele cokolady, vanilkovy struk. Maslo a puding musia mat rovnaku teplotu, aby sa to nezgrclo. Maslo izbovej teploty vyslahat s troskou cukru (pojde tam cokolada, tak opatrne). Pridat po troske puding a dobre premiesat. Potom po troske pridavam mascarpone (nie hned z chladnicky vybrate), a nakoniec bielu roztopene, ale vychladenu, cokoladu. Plnka ovocna: mrazene ovocie, zlaty klas. Mrazene ovocie roztopene pomixujem a uvarim so zlatym klasom. Korpus pokvapkavam amerettom alebo rumom, potriem lekvarom. Este nestuhnutu ovocnu plnku som natrela na prekrojene korposy, dala nachvilu do chladnicky stuhnut a potom som na ne dala vanilkovu plnku. Nechala dobre stuhnut, potrela a "obalila" v kreme z mascarpone. opat dala stuhnut a poliala cokoladovou ganache 🙂
@dominika_c daakujem hrozne sa mi pacia taketo torty len som nevedela ako je to z tymi kvetmi 🙂
Dakujem krasne 🙂
krasna, akoto, ze ja taka krasne hladka a rovna? cim je potreta, pripadne akym naradim zozotierate tu plnku po obvode?

Nadherna! Mizem poprost recept? Dakujem