icon
65 / 320
avatar

aj na toto by sa dal recept? oci mi jedia naaadhera

Odpovedz
5. nov 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@lubuska22 ahoj 🙂 toto bola taka improvizacia ;) ceresne som rozmixovala, zmiesala s kyslou smotanou, cukrom a vyslahanou smotanou. dala naspodok poharika a nechala stuhnut. dalsia vrstva bola kysla smotana, do ktorej som pridala roztopenu bielu cokoladu, opat nechala stuhnut. a kedze mi ostala este otvorena smotana, tak som do nej pridala vanilkovy cukor a dala este tenku vrstvu. opat sup do chladnicky. a nakoniec cokoladova ganache: rovnake mnozstvo cokolady a smotany na slahanie (cize napr (80g a 80ml). Smotanu na slahanie privedieme k varu a ihned nou zalejeme cokoladu, ktoru sme si nalamali na kocky. Premiesame, kym nevznikne hladka hmota. Nechame vychladnut a nalejeme na vychladenu smotanu vrstvu. Vrch som iba ozdobila ceresnami, ktore som namocila do roztpenej bielej cokolady 🙂

Odpovedz
13. nov 2017