@dominika_c Nadherna... Prosim ako pecies korpusy ze ich mas rovnake-jeden ako druhy? 🙂 Lebo mne po vychladnuti sa hore trosku zmensi... Niekde som citala, ze sa boky nemaju vymastit, ze potom sa to nestane, neviem...a potom normalne vreckom davas krem a trosku zahladis? Lebo mas ho krasne zarovnany, ale pritom korpusy su uplne cistucke 🙂 Dakujem 🙂
@ashley252 dakujem pekne 🙂 mne sa zvykne obcas trosku spravit hore kopcek, tak ten iba zrezem. ale co sa tyka toho zmensenia hore, tak to sa mi nestava. a presne ako pises, boky nevymastujem. dam iba naspodok papier na pecenie a tym to konci 🙂 a peciem vzdy iba na horny a dolny ohrev, bez ventilatora, lebo ten mi zvykol robit sarapatu.
krem som davala vreckom s okruhlou, hladkou spickou. pomalicky a opatrne, tak, aby som uz nemusela nic zahladzovat, aby som nezaspinila korpusy. navyse som to robila tak, ze som dala jednu vrstvu kremu, polozila na to korpus a vlozila nachvilu do chladnicky stuhnut. potom som naniesla dalsiu vrstvu kremu s dalsim korpusom a opat to iste. bala som sa, ze ked spravim cele jedno poschodi naraz, tak dolny rad kremu nebude dost zatuhnuty a pod tou vahou zacne vytekat a nebude to take pekne rovnomerne 🙂

Krásna torta i fotečka 🙂