@jacmina ahoj, taký recept od oka ;)
Na spodok tortovej formy naukladáme piškóty. Môžeme ich pokvapkať Amarettom. Pripravíme si krém – vychladený hustý puding (300ml mlieka na 1 Zlatý Klas) zmiešame s 1 tvarohom a 1 smotanou, osladíme podľa chuti. Polku krému navrstvíme na piškóty, poukladáme višne, prikryjeme zvyšným krémom. Potom ukladáme naplnené, stočené palacinky (nutella, lekvár a krém z mascarpone a šľahačky 1:1). Na palacinky si pripravíme kyslú smotanu, ktorú sme si zmiešali s vanilkovým cukrom (použila som tuším 2 smotany). Na smotanu poukladáme opäť vrstvu piškót. Necháme stuhnúť a navrch potom dáme čokoládovú ganache. Tú si pripravíme tak, že 200ml smotany na šľahanie privedieme k varu a zalejeme ňou čokoládu (ja som dala 200g mliečnej a 100g horkej). Necháme chvíľu postáť a potom miešame, kým nám nevznikne hladká čokoládová hmota. Na koláč ju lejeme až vlažnú, nie teplú. Všetko to necháme stuhnúť, najlepšie cez noc. Ja som tortu na ďalší deň ešte obtrela zvyšnou ganache a „opackala“ zmesou rozmixovaných mandlí a cookies.

mozem poprosit receptik? 😊