@99deni dakujem krasne 🙂
juj, neviem teraz najst papierik, kam som si zapisovala presnu gramaz a postup.
Tak ba tak nahrubo, bohuzial:
spodok je kakaovy korpus, ktory som piekla tak, ze som na neho kladla kopceky uvareneho, husteho pudingu. Po upeceni som korpus poliala silnym Carom (chcela som kavou, ale kvoli krpcovi som dala radsej Caro). Potrela vrstvou višňového džemu. Vyvalkala som si marcipan, ktory som potom polozila na dzem. Slahacku som si vyslahala do polotuha, potom pridala roztopenu (vychladnutu) cokoladu a doslahala. Natrela na marcipan. A navrch som dala nakoniec kyslu smotanu zmiesanu s vanilkovym cukrom. Nechala som stuhnut do dalsieho dna 🙂
Odpovedz
2. máj 2018

Vyzera mnamkovo 🙂 receptik poprosim...diiik