@terkam123
@72martina
@blanka12
@jenkka jasne, velmi rada pridam, ale piekla som ho vcera a my sme dnes uz odchadzali na vylet, ked sa vratime urcite pridam. Skusim este pozriet, ci nie je aj na internete, robila som ho z knizky apetit s malymi upravami 🙂
Tie "taniere" alebo podnosy su obycajne dreva, ktore mi muz narezal 🙂
@dominika_c ukázala som tomu môjmu nech aj mne také spraví a odpoveď bola, že to len teraz vyzerá dobre ze to popuka...lenivec jeden 😭 koľko ich už máte? Aj sú niečím natreté?
@jenkka ja som vystihla spravny moment, ked zrovna pilil drevo :D vies co, niektore popukali, ale je to zrejme moja chyba, lebo som ich nechala vonku na balkone a zmokli :/ takze tie vrchne pukli a tie, co boli naspodku su zatial pekne 🙂 fuu, take 2 mesiace mozno? Ja som to chcela pôvodne jednorazovku na oslavu na ozdobu ako podnos a sa mi to zapacilo akosi 🙂 nenatierala som to nicim ;)
Prepacte, oneskorene, ale prave sa prehrabavam v knihe receptov a spomenula som si, ze som vam ho sem este nepridala ;) Ja som robila na plech, tak som robila dvojnasobnu davku 🙂
Plus som mala este otvoreny jemny tvarohu cca 400g a smotanu tiez cca 400g, tak som ich zmiesala s vanil.cukrom, jednym vajickom a 2 PL solamylu. Dala som polku cesta, opatrne lyzicou kladla smotanovo-tvarohovu plnku a potom opat opatrne lyzicou prikryla zvyskom cesta 🙂


Mozem poprosit recept? 😊