icon
1 / 1
avatar

Uuuu prosím recept.... 😘

Odpovedz
1. júl 2017
avatar

Aj prosim receeeept

Odpovedz
1. júl 2017
avatar

...poprosím recept...vopred vďaka 😉

Odpovedz
1. júl 2017
avatar

Vsetko od teba mizne tychlo😁

Odpovedz
1. júl 2017
avatar

Recept prosime!

Odpovedz
1. júl 2017
avatar

Aj mna zaujma recept

Odpovedz
1. júl 2017
avatar

Ja ťa poprosím za susedu (tú dobrú) 😀

Odpovedz
2. júl 2017
avatar

Aj ja si prosim recept 😊

Odpovedz
2. júl 2017
avatar

Aj ja poprosím 😀

Odpovedz
2. júl 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@satb, @veronikamackova, @mslt, @minuskad, @akleeeda, @zuzik1983, @dominika86, @llulla, @mamina1976

dakujem vam 🙂 paci sa, recept:

juj, len vam neviem povedat, kolko keksikov som minula na ten spodok, lebo som robila jednu velku davku a davali ich este aj do ovocnych poharov. ale kazdopadne sa robi 2:1 susienky a maslo. takze ak date 300g susienok, potrebujete 150g masla.
Keksiky rozmixujeme, natlačíme do plechu a pečieme cca 10min pri 180st

Plnka:
1000g cream cheese
4 vajíčka
1 a pol kyslej smotany
Cukor podľa chuti
3 PL hladkej múky
2PL solamyl

Ovocne pyre:
ovocie (ja som dala mrazene maliny)
zlaty klas
cukor podla chuti

Uvaríme si ovocie, ktoré pomixujeme a zmiešame so zlatým klasom, aby sme dostali konzistenciu riedkeho pudingu. Vymiešame cream cheese, cukor a môžeme pridať aj zrniečka z vanilkového struku. Pridáme múku, solamyl, po jednom všetky vajíčka a nakoniec smotanu. Polku tejto zmesi vylejeme na vychladený sušienkový korpus. Opatrne lyžicou "zalejeme" ovocným pyré. Nakoniec opatrne lyžicou prikryjeme zvyšným krémom. Pečieme pri teplote 160st. V strede má byť Cheesecake trasľavý a po okrajoch pekne upečený. Piekla som ho cca hodinku 🙂

Odpovedz
2. júl 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@minuskad joj, dakujem 🙂 ale boli uz veru aj nepodarky ;)
@dominika86 haha, beriem :D vymenim ta za tie stare dochodkyne, ktore mam okolo seba :P :D

Odpovedz
2. júl 2017
avatar

@dominika_c co by som ja dala za dochodkyne 😉 my tu okolo mame samych adeptov na Pezinok . . .

Odpovedz
3. júl 2017