Aj ja si prosím recept 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Vyzerá mňamkovo 😊
Tiež poprosím recept 😍 vyzerá super 🍰
Aj ja si prosím recept 😍 ďakujem
Mozem poprosit recept.
Zienky, dakujem, zajtra vam sem hodim recept 🙂 Dnes som sa sem ani poriadne nedostala
🙈
@margotka135 dakujem krasne 🙂
@luliu dakujem 🙂 🙂
@hili
@tinkapistik
@kajkosilvika
@tanicka137
@g666s
@denkapauerova
dakujem vam krasne 🙂 snad som si vsetko spravne zapisala, kedze to bola improvizacia 🙂
paaaci sa:
Korpus
3 vajcia
3 PL polohrubá múka
3 PL práškový cukor
½ čl prášok do pečiva
Krém:
375g mascarpone
1 plechovka kokosové mlieko
1 veľké mango
1 citrón
2 vanilkového cukru
2 PL trstinový cukor
6 plátkov želatíny
Pyré:
mango
voda z kokosového mlieka
2 plátky želatíny
Korpus si spravíme tak, že zvlášť vymiešame žĺtky s cukrom, pridáme múku a sneh z bielok. Vylejeme a rozotrieme na plech na pečenie s papierom na pečenie (20x24cm). Pečieme pri teplote 175st. dozlatista.Necháme vychladnúť.
Kokosové mlieko si dáme na pár hodín do chladu. Mascarpone vymiešame s cukrom, pridáme hustú časť z kokosového mlieka a premiešame. Vodu nevylievajte. Pridáme šťavu z citrónu. Ochutnáme a prípadne pridáme viac citrónu/viac cukru. Plátkovú želatinu pripravíme podľa návodu a pridáme ku krému. Krém rozdelíme na polku a do jednej pridáme pár lyžíc kokosu. Ja som pridala cca 5.
Mango očistíme a rozdelíme na polovicu. Jadnu polku nakrájame na kúsky a pridáme ku krému bez kokosu. Na korpus dame najprv jednu plnku, vložíme nachvíľu do chladničky stuhnúť. Potom pridáme druhú a opäť dáme stuhnúť.
Pripravíme si mangové pyré. Druhú polku manga rozmixujeme najemno, pridáme vodu, ktorá nám ostala z kokosového mlieka (mne ostalo cca 100ml), premiešame a pridáme 2 plátky želatíny podľa návodu.
Nalejeme na krém a necháme poriadne stuhnúť 🙂
@dominika_c dakujem😘
Dakujem
@dominika_c Ďakujem 😊
@dominika_c dakujem 🙂 dnes som bola na mango priatel bude vyteseny 🙂)

Vyzera fantasticky a urcite je vyborny 😊