Krasne. Mozem poprosit recept? A to zdobenie, to ste robili ako? Dakujem 🙂
aj mna zaujimaju tie vlocky 🙂
@jarmila2010 to je chocotransfer, je to taka folia s jedlou potlacou, ktora sa odtlaci na cokoladu 🙂
@13mamicka medovnicka klasika, vyvalkat na tenucko, vykrojit koliecka a upiect. Marcipan si tiez vyvalkam, ten trosku hrubsi (podla kazdeho chuti, ale ja tam marcipanu doprajem 😜 ). Koliesko medovnicku potriem levkarom (ja mam uplne naj visnovy), polozim koliesko marcipanu, dalsi medovnik znova potriem lekvarom, spojim. Necham trosku odstat, nech sa to spoji a stuhne a potom namacam do cokolady. Co sa tyka chocotransferu, nastrihala som si ho na stvorce, a ked cokolada trosku postala (nesmie byt velmi tepla, ale ani uz stuhnuta, aby sa vzor dobre odtlacil), pricapila som jemne navrch stvorcek s chocotransferom, popritlacala opatrne a nechala tak vychladnut a stuhnut na chladnom mieste. Potom som uz iba foliu stiahla. Chocotransfer kupite v kazdom cukrarskom shope 🙂
@maminkazuzi
@martina_hruska
@etusinko
@dominika_c Dakujem za recept aj za inspi... idem pozriet, kde to maju...je to krasne
@dominika_c to mam kupit marcipan aky prosim?
@martina_hruska rado sa stalo a dakujem ;)
@13mamicka klasicky marcipan z mandli, nie fondan ani ine potahove hmoty. ja kupujem bud v metre vacsie balenie, pripadne oetker a aj lidl ma svoj marcipan 🙂
@dominika_c krasne..
A salku si kde kupila? Krasne
@dominika_c A funguje len na cokoladu? Napadlo ma, ci by to neslo otlacit aj na inu polevu, neskusali ste?
@13mamicka rado sa stalo 🙂 ja tiez marcipan milujem. robila som uz aj s lineckym alebo inym druhom vianocneho peciva a pekne to ozvlastni 🙂
@susu29 neskusala, ale obavam sa, ze to nepojde. aj cokolada na chocotransfer musi byt kvalitna, ziadna tukova poleva, aby sa ten vzor odtlacil ;)
@daniela.o dakujem krasne 🙂

a kde si kupila tie vlocky na vrchu?dik 🙂