icon
1 / 1
avatar

Si ho surovo oklamala 😀

Odpovedz
6. mar 2016
avatar

Daj recept 😗

Odpovedz
6. mar 2016
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@skatarina haha, no povedzme, ze ak sa nepytal na zlozenie, tak vlastne o klamstvo neslo :D :P
@michalamala napisem neskor, teraz tu mam chaos ;) musim si totiz sadnut a zalovit v hlave, kedze som isla vacsinou formou "skusim pridat to a to a uvidime, co z toho bude" :D

Odpovedz
6. mar 2016
avatar

@dominika_c u nas to tiez tak funguje 😀 zacinala som opatrne pol klasickej muky pol spaldovej, potom som presla z bieleho cukru na med alebo trestinovy, minule som zariskovala a dala aj kokosovy cukor 😀 a ze jaka fajnota 😀

Odpovedz
6. mar 2016
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@jendralka ved ono to chuti fantasticky, to su len take predsudky. u nas ked poviem zdrave, tak hned ohrna nos :D
@michalamala prepaac, uplne som zabudla, tak pisem neskor ;) 160g kokosoveho oleja, 180g trstinoveho cukru, 3 vajicka, 3 PL mlieka, 1 CL skorice, 1 CL prasku do peciva - vsetko dokopy zmiesame. polku cesta som dala do plechu, na to som navrstvila marhule, nasekane mandle a marcipan nakrajany na kusky. Dala som zvysok cesta, posypala som kuskami cokolady, mandlami, skoricou a trstinovym cukrom (tieto suroviny som davala odoka). Piekla som tak cca 45min na 175st. 🙂

Odpovedz
10. mar 2016
avatar

@dominika_c dnes som robila palacinky so spaldovej muky na kokosaku - chutia mi ovela viac ako z klasickej hladkej 🙂 pridu mi take jemnejsie, ci ako to nazvat - a vsetko zjedene, ledva mi ostalo na zajtra na obed 😀 skusila som aj perniky zo spaldovej a super - nikto nic nezistil 😀

Odpovedz
10. mar 2016