icon
1 / 1
avatar

Aj my dnes 🤣

Odpovedz
24. apr 2023
avatar

Parádna je…a že domáca mňam 😋

Odpovedz
24. apr 2023
avatar

recept poprosím dík

Odpovedz
24. apr 2023
avatar

ale hadam to nezostalo len pri tom kusku? To ja si uz pripadam ako v pizzerke, ked robim doma pizzu 🙈.

Odpovedz
24. apr 2023
avatar

Mnamky 🤤

Odpovedz
24. apr 2023
avatar

@kajus_a ja z menej ako kila muky nerobim

Odpovedz
24. apr 2023
avatar

Prosím aj ja recept.dakujem. vyzerá mnaaaaam

Odpovedz
24. apr 2023
avatar

Najdi si svoj kusok.. To akoze ktory si dam prvy? Potom dalej... 😂😂 Ako mne by jedna pre mna stacila.... 😂Ale vyzera vyborne. 👍

Odpovedz
25. apr 2023
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@kajus_a jasne, že nie - toto je taká skladačka zo všetkých celkov 🙂
@gala79
@kathak
@slavomira236
@sebulinko1
@kajus_a
@sailes
@jana455
@stellarstar

ďakujem, žienky 🙂 a kto si prosil recept, pripájam:

1 kg hladka muka
6 dcl vlaznej vody
6 PL olivoveho oleja
2 PL cukru
50 g kvasnice
sol

V troche vody a cukru si spravime kvasok, ktory potom pridame k ostatnym ingredienciam. Poriadne vymiesime. Ja miesim v robote cca 7-10m.
Nechame vykysnut.
Potom rozvalkame a nasledne este ponatahujeme na ruke, aby sme mali cesto uplne tenucke. Ak chceme kraje naplnit syrom, tak ja iba poukladam syr kolom dokola po okrajoch, ktore potom prehnem a poriadne popritlacam. Pizzu dame hned do rury predhriatej aspon pol hod predtym na 250st., nenechavame ju stat pripravenu pred pecenim, aby este viac nenakysla a ostala tenka. Pecieme cca 10-15min, treba odsledovat, aby boli okraje dozlate upecene, pizza zospodu upecena, ale neprehnat to.
Ja po vybrati este potriem okraje s cesnakom zmiesanym s oliv.olejom 🙂

Odpovedz
28. apr 2023