icon
1 / 1
avatar
Odpovedz
23. sep 2016
avatar

mnamka mozem poprosit recept

Odpovedz
23. sep 2016
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@lindsey dakujem 🙂
@epsonka45 jasne, pridam zajtra, moze byt? ;)
musim ho spisat, a dnes sa k tomu asi nedostanem :/

Odpovedz
24. sep 2016
avatar

@dominika_c jasneeee potom ma oznac

Odpovedz
24. sep 2016
avatar

Aj ja poprosím 🙂

Odpovedz
28. sep 2016
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@epsonka45
@leart och, prepáčte, samozrejme, že mi to vyfučalo z hlavy :/ páči sa 🙂

1⁄2 šálka datlí (hrozienka) (korpus)
1 šálka orechy ľubovoľné (korpus)
1 šálka strúhaný kokos (korpus)

1 mango
Šťava z ½ citrónu
1 hrnček kešu orechov namočených najlepšie cez noc
3 PL kokosového oleja
1 PL medu (podľa chuti a sladkosti manga môžete aj pridať)

Ingredience na korpus zmiešame, pomixujeme najmeno a natlačíme na dno formičiek. Kešu zlejeme a zbavíme vody.Vymixujeme čo najjemnejšie, pridáme olej, citr. Šťavu a med. Miešame až kým nám nevznikne jemná plnka. 1/3 plnky nalejeme na korpus a dáme nachvíľu do mrazničky. Do zvyšného krému pridáme mang. Keď je prvá vrstva trošku stuhnutá, naukladáme na ňu kúsky z manga a zalejeme zvyškom hmoty. Odložíme do mrazničky. Pred podávaním je dobre nechať tortu postáť pri izbovej teplote. Na niektoré som použila ešte mangové pyré 🙂

Odpovedz
29. sep 2016