@dominika_c jasneeee potom ma oznac
@epsonka45
@leart och, prepáčte, samozrejme, že mi to vyfučalo z hlavy :/ páči sa 🙂
1⁄2 šálka datlí (hrozienka) (korpus)
1 šálka orechy ľubovoľné (korpus)
1 šálka strúhaný kokos (korpus)
1 mango
Šťava z ½ citrónu
1 hrnček kešu orechov namočených najlepšie cez noc
3 PL kokosového oleja
1 PL medu (podľa chuti a sladkosti manga môžete aj pridať)
Ingredience na korpus zmiešame, pomixujeme najmeno a natlačíme na dno formičiek. Kešu zlejeme a zbavíme vody.Vymixujeme čo najjemnejšie, pridáme olej, citr. Šťavu a med. Miešame až kým nám nevznikne jemná plnka. 1/3 plnky nalejeme na korpus a dáme nachvíľu do mrazničky. Do zvyšného krému pridáme mang. Keď je prvá vrstva trošku stuhnutá, naukladáme na ňu kúsky z manga a zalejeme zvyškom hmoty. Odložíme do mrazničky. Pred podávaním je dobre nechať tortu postáť pri izbovej teplote. Na niektoré som použila ešte mangové pyré 🙂

Wau