icon
1 / 1
avatar

das receptik?diky 🙂

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Aj ja poprosim

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Aj ja 🙂

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Aj ja poprosim

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Aj ja poprosim dakujem ☺

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Aj ja

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Veľmi pekne poprosím receptik 😉 ďakujem

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Aj ja poprosim 😊

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Aj ja by som prosila recept. A supes tu rebarboru?

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Vyzera mnamky aj ja si prosim recept.Ď😉

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Mnam 🙂 receptik 🙂

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

Aj ja

Odpovedz
10. máj 2017
avatar

aj ja by som konečne rada niečo z rebarbory upiekla🙂

Odpovedz
10. máj 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@lulinka2241, @katka1806, @xymuschka, @macica7, @nika3333, @pibza, @dominika9393, @elenat, @nikuska_v, @anmiza, @lienka2407, @mjulka, @mirkamurko

dakujem krasne 🙂 ja som z rebarbory piekla vlastne prvykrat 🙈 vzdy bola pre mna typicka z babkinych kysnutych kolacov. ale je naozaj skvela do pecenia, jej kyslost doda kolacom uzasu sviezost 🙂 paci sa, tu je recept:

2 hrnceky hladkej spaldovej muky (alebo akejkovelvek hl. ci polohr.)
2 hrnceky jemnych ovsenych vlociek (ja som jeden hrncek este pomixovala uplne najemno)
160g masla
1 hrncek trstinoveho cukru
2 CL prasku do peciva
Rebarbora, jahody, cukor, skorica
700g tvarohu (dala som pol na pol hrudkovy a jemny vanilkovy)
3 PL kyslej smotany
Trst.cukor podľa chuti
2 zltka
1 PL Zlateho klasu

Zmiesame si muku, vlocku, cukor, prasok do peciva a rozpustene maslo. Premiesame, aby sme dostali jemnucku akoby mrvenicku. Mozeme pokojne iba rukou, pripadne ja som premiesala v mixeri s takym tym padlovym nadstavcom. 2/3 z posypky nasypeme do vymasteneho plechu. Tvaroh si podla chuti ochutime cukrom, prdame zltka, smotanu a Zlaty klas. Ja som pouzila jeden vanilkovy tvaroh, ktory je riedky, tak som plnku mala riedku a vyliala som ju. Ak pouzijete hustejsi tvaroh, plnku na posypku nakopkujete. Rebarboru ocistime, nakrajame a premiesame s trst.cukorm a skoricou. Navrstvme na tvarohovu plnku, taktiez nakrajame jahody a pridame ich na rebarboru. Ovocie zasypeme zvysnou posypkou. Ja som este dodatocne spravila mrvenicku z 50g masla, 50g spaldovej hl. muky, 50g trst.cukru a 30g mletych orechov, ktoru som este pomrvila na kolac. Pecieme pri 175st. cca 50min, treba odlsedovat. Kolacik je najlepsi, ked trosku postoji. Ja som ho piekla vecer a na dalsi den bol vynikajuci, stavnaty 👍

Odpovedz
11. máj 2017
avatar

Vyzerá geniálne👍

Odpovedz
11. máj 2017
avatar

Prosím ťa koľko jahôd a rebarbory a tu nakrájame na kocky?

Odpovedz
11. máj 2017