@luciamuzlaiova ahoj 🙂 ano, presne tak. Vyvalkane schladene listkove cesto natries cim chces a oblozis ako chces. Ja som na jedno dala pesto a posypala struhanym syrom a na druhu polku pretlak, pizza korenie, sunka a syr 🙂 potom narezes na pasiky (rezala som tym kotucovym nozikom na pizzu) a poskladas tak, aby to vznikol stromcek. Potom opatrne napichnes, ja som ho este trosku pooddelovala, nech to nie je taka splostene. Pridam foto, ako vyzeralo pred pecenim, mozno to pomoze, pre predstavu ;) Navrch oliva a sup do rury. Piect dozlatista 🙂 zalezi od velkosti, ja som piekla 15-20min na 200st 🙂
@dominika_c hned som pozerala aka bije 😃
@dominika_c musis si zacat oznacovat foty a davat patent 😉😃
@dominika_c no uz by bolo nacase. Len tie tvoje vytvory a recepty.... Fuuu 😉 drzim prsteky



Blbá otázka 🤦♀️ Ale ako sa toto robí? Pásik cesta sa obloží a potom napichne ? 🤔 Vyzerajú super!