icon
1 / 1
avatar

Nádherný a určite chutný 🙂 môžem poprosiť recept, ak to nie je rodinné tajomstvo?Vďaka

Odpovedz
19. dec 2016
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@kikuliatko15 dakujem 🙂 samozrejme, pridam vecer, mam ho ulozeny v pc ;)

Odpovedz
19. dec 2016
avatar

Aj ja poprosím recept

Odpovedz
19. dec 2016
avatar

Jeeej ten je krasny ako z rozpravky 😍

Odpovedz
19. dec 2016
avatar

Nadhera😊aj ja poprosim recept😊

Odpovedz
19. dec 2016
avatar

Ty si neskutočná aké špeciality dokážeš vykuzlit

Odpovedz
19. dec 2016
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@kikuliatko15
@orchidea1977
@avanka nech sa páči 🙂

400 g medovníčkov
200 g masla
1000g Philadelphia
trstinový cukor/med
1 a 1/2 smotany
4 vajíčka
5 PL kukuričného škrobu
3 čl perníkového korenie
1 čl škorice
salko karamel

slivky
rum
škorica

Medovníčky rozmixujeme, pridáme roztopené maslo a hmotu natlačíme do formy vystlanej papierom na pečenie a obalenej v alobale. Pečieme pri 180 stupňoch 10min. Necháme vychladnúť. Vymiešame Philadelphiu s cukrom. Pridáme kukuričný škrob, po jednom všetky vajíčka, korenie, škoricu a nakoniec smotanu. Polku zmesi vylejeme na vychladený medovníčkový korpus. Lyžicou kladieme salko, opatrne lyžicou "prikryjeme" zvyškom zmesi. Navrchu môžeme spraviť nejaký zaujímavý vzor zo salka.
Formu vložíme do plechu s vodou (preto musí byť poriadne obalená v alobale) a pečieme pri teplote 160st cca 75min. Vypneme trúbu, necháme chvíľu odpočinúť v trúbe, potom pri izbovej teplote a nakoniec dáme Cheesecake do chladničky ideálne na noc.
Na slivkovú omáčku som použila zavárané slivky, ktoré som v hrnci povarila, pridala k nim trošku škorice, rozmixovala a nakoniec tam šprtla rum 🙂

Odpovedz
19. dec 2016
avatar

Veľmi jrasne to vyzerá určite bude aj taký chutny :-*

Odpovedz
19. dec 2016
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@ikaika
@janulik1997
@mirkamurko dakujem vam krasne za pekne slova 😘

Odpovedz
19. dec 2016
avatar

Dakujem krasne

Odpovedz
19. dec 2016
avatar

Dakujem za receptík aj 💞

Odpovedz
19. dec 2016