icon
1 / 1
avatar

Ale noo-otvorit cukraren La Dominicana -uňo tuto dezerto,ale sup sup

Odpovedz
10. júl 2017
avatar

Jezis jake chute 😍 Nemate typ ako sa robi ten slany karamel?

Odpovedz
10. júl 2017
avatar

Aj ja som zvedava na ten slany karamel 🙂

Odpovedz
10. júl 2017
avatar

spravite karamel a osolite :D

Odpovedz
11. júl 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@anka2103 jooj, ked najdem sponzora, idem hned do toho 😅

sticker
Odpovedz
11. júl 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@sandrasstini
@miroshka v podstate ako pise @ivec16 🙂 mozem vam vecer, ked budem pri pc, napisat presny recept 🙂

Odpovedz
11. júl 2017
avatar

@dominika_c tak sup sip hladat. Isto sa najde nejeden

Odpovedz
11. júl 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@sandrasstini
@miroshka

175g kr.cukor
60ml voda
120ml smotana na slahanie
cca 125g masla
sol

Zmiesame vodu s cukrom a v hrnci (najlepsie s teflonovym povrchom, alebo ja robim v kameninovej vysokej panvici) varime. Nemiesame, aby sme sa vyhli krystalizacii. Medzitym si dame do maleho hrnca slahacku a na slabom ohni varime, pokial nezacne vriet. Hned odstavime.
Ked sa cukor zmeni na karamel, dame dole z ohna a prilejeme horucu slahacku. Opatrne, zacne to sialene bublat, hotova alchymia 🙂 Miesame, kym nebude hmota jemna a vlacna. Pridame sol. Po troske pridavame kusky masla - ak chceme karamel tekuty, mozme dat menej, ak ho chceme hustejsi (napriklad na plnenie kolacov ci makroniek) pridame masla viac.

@anka2103 bodaj by 🙏🙂😘

Odpovedz
11. júl 2017
avatar

@dominika_c hladaj ..taku sikovnost nevidiet len tak-len to posunut tomu spravnemu-fotky 😉

Odpovedz
11. júl 2017
avatar

Dakujeme!

Odpovedz
12. júl 2017
avatar

Mňam 😋

Odpovedz
12. júl 2017