Korpus:
1 hrnčeky orechov
1 hrnček kokosu
1/2 hrnčeku hrozienok alebo ďatlí
Plnka:
1 a ½ hrnčeka kešu orechov namočených najlepšie cez noc
5 PL kokosového oleja
7 PLmedu (podľa chuti viac, záleží od sladkosti jahôd)
jahody
Plnka druhá:
extra jahody
extra kokosový olej
Ingredience na korpus zmiešame, pomixujeme najmeno a natlačíme na dno tortovej formy. Kešu zlejeme a zbavíme prebytočnej vody.Vymixujeme kešu co najjemnejšie, pridáme olej, med a jahody. Miešame až kým nám nevznikne jemná plnka. 1/3 plnky nalejeme na korpus, dávame nachvíľu do mrazničky. Do zvyšného krému pridáme ďalšie jahody, no zároveň aj trošku oleja. Ked je prvá vrstva trošku stuhnutá, naukladáme na ňu jahody a zalejeme zvyškom hmoty. Odložíme do mrazničky. Pred podávaním je dobre nechať tortu postáť pri izbovej teplote.
@dominika_c fantastickaaaaa.....urcite aj chutna
@onep dakujem moc 🙂 ano, ano, presne tie, susene a min na hodinu pred namocit do teplej vody, to som tam zabudla pripisat :/
@nlula jooj, dakujem, to su krasne slova 🙂 snad sa podari, urcite ano ;) este ako som pisala vyssie, datle/hrozienka (vacsinou davam pol ba pol) treba predtym min na hodinku namocit do teplej vody 🙂


Akoze aj ja keby som vyucena cukrarka tak take urobim,ano??!!!!! 😀👏👌👅