@dominika_c aaano ☺
Môžem poprosiť recept na ganache. ďakujem
@bubum prepaac, ze az teraz. Asi som prehliadla komentar:
@natalkaa2011
Bielu ganache robim v pomere 150g slahackovej smotany a 75g bielej cokolade. Skusim jeden stekanec a pripadne este pridam trosku cokolady alebo slahacky.
Slahacku privediem k varu a hned nou zalejem nalamanu cokoladu. Necham par sekund postat a potom miesam, kym nevznikne hladka ganache. Tuto som este dofarbila ruzovou a bielou. Kedze biela cokolada je zltkasta a ganache trosku priesvitna, vzdy, ked ju farbim, tak pridam aj trosku bielej. Farby su tak krajsie 🙂
@dominika_c ja si už nepamätám pomer presne, ale dala som celú bielu tuším 100 g a ešte platok mliečnej a k tomu asi 100 ml šlahačkyk a stekalo mi to strašne
@natalkaa2011 ak robis mliecnu alebo bielu, vzdy treba dat viac cokolady. Ja davam dvojnasobok biely cokolady, pricom vzdy skusam. Radsej si neprilejem hned celu slahacku, ale necham tak 1-2 PL v hrnci. Podla konzistencie bus necham tak, alebo tam pridam aj ten zvysok 🙂


Torticka je krasna, uzite si vecer 🙂