icon
1 / 1
avatar

Paráda, musím vyskúšať 🙂

Odpovedz
18. feb 2025
avatar

fíha dobrý nápad😘

Odpovedz
18. feb 2025
avatar

Toto som ešte nevidela, vyzerá to super 👍

Odpovedz
18. feb 2025
avatar

Prosím ta, dáš aj recept na cesto ? Ďakujem

Odpovedz
18. feb 2025
avatar

prosím 5a, nemáš aj foto ako to vyzerá pred parením? je to super nápad, mne sa s buchtami nechce babrať, nedarí sa mi to, ale toto vyzerá vysoko zvládnuteľne 👍

Odpovedz
18. feb 2025
avatar

Tiez to takto robim podla tohto receptu 👍
https://varecha.pravda.sk/tv/domaca-plnena-pare...

Odpovedz
18. feb 2025
avatar
Odpovedz
18. feb 2025
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@adanac, @bianka33, @brendaa, @dzonik, @kinlly7, @maminkalubka, @qwert87

dakujem, je to veru rychly a efektivny sposob 🙂 cvakla som aj fotku pred, idem pohladat, verim, ze najdem 🙂 co sa tyka receptu, robim od oka 🙈 ale klasika muka, drozdie, voda, soľ cukor a parim v parnej rure 🙂

Odpovedz
21. feb 2025
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

Vyvalkala som cesto do obdlznika, natrela stedrou davkou lekvaru, pricom som nechala po bokoch asi cm volne, aj z jednej dlhsej strany, potom som boky zahla, aby lekvar nevytiekol, zatocila som do zavina a koniec bez lekvara na dlhej strane som potrela trochou vody, aby sa cesto prilepilo a nic nevytieklo 🙂

Odpovedz
21. feb 2025
avatar

@dominika_c šíkuľka🙂

Odpovedz
21. feb 2025