icon
1 / 1
avatar

Vyzerá to super 🙂 u nás takýto pokus urobiť nemôžem. Koľko medovníčkov do vianoc upečiem, toľko sa ich zje. Takže, ak ich chcem k vianociam, buď ich schovám alebo upečiem deň pred štedrým dňom a potom bránim vlastným telom 🙂

Odpovedz
25. jan 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@papaverka tak to je super 🙂 ja si vzdy poviem, ze uz nepeciem medovniky, ked ich nikto neje. no ale neda mi to, predsa len to akosi patri k vianociam 🙂 a potom to samozrejme dopade tak, ako vzdy. par sa ich zje (priznavam, tie zjem ja :D) a ostatne vzdy skoncia nejako takto ;)

Odpovedz
26. jan 2017
avatar

@dominika_c mozem poprosit o postup??Dakujem..😉

Odpovedz
26. jan 2017
avatar

@dominika_c tak ti vždy po novom roku pošlem tie moje "žravé kobylky" 🙂 ony ti pomôžu s papaním 🙂

Odpovedz
26. jan 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@papaverka haha, beriem ;) 🙂
@jk77 ahoj, jasne, rada napisem, ale kedze som robila od oka, mnozstva ti neviem napisat.
Krem je: vyslahana slahacka+mascarpone+kysla smotana+hnedy cukor
Podrvene medovnicky (dala som ich do sacku a tlcikom na maso ich podrvila)
Ruzova vrstva je mascarpone++amaretto+ribezlovy dzem (ktory som predtym rozmiesala ponornym mixerom)
Potom je vrtsva salko - obycajne, neskaramelizovane salko som vymysiela metlickami, tym sa krasne naslahalo.
Potom opat vrstva medovnickov a nakoniec zdobiacim sackom vrstva kremu 🙂

Odpovedz
2. feb 2017
avatar

@dominika_c Super..Dakujem velmi pekne.. 🙂 Pekny den..❤

Odpovedz
2. feb 2017