icon
1 / 1
avatar

Vsak šľahaj kym nebude tuha a potom dosť

Odpovedz
1. apr 2021
avatar

Musi byt studena
Slahat najrychlejsie a ked bude tuha prestat aby sa nepreslahala

Odpovedz
1. apr 2021
avatar

Maslo z toho vznikne jedine preslahanim. Slaha sa studena na vysokych obratkach. A v spravny cas prestat slahat.

Odpovedz
1. apr 2021
avatar

Musi byt studena, inak z nej spravis maslo. A tu 40% ta sa urcite podari, len do nej nedavaj hnusny umely stuzovac

Odpovedz
1. apr 2021
avatar

@smejo111 nedam dakujem. 😁

Odpovedz
1. apr 2021
avatar

Ten moment, ze uz je tuha a este nepreslahana poznas tak, ze ked slahas, zvacsuje svoj objem a hned v prvom momente ako zacne klesat, treba slahac vypnut. Vtedy je najtuhsia. Staci par sekund navyse a mas maslo. Ak prestanes slahat kym rastie, urcite ju nepreslahas, len nemusi byt najtuhsia, aka sa da vyslahat. Niekedy slaham tak, inokedy tak - podla toho, ako velmi sa bojim preslahania.

Odpovedz
1. apr 2021