1 banán, 4 kopcovité lyžice jablkovej výživy, 150 g hladkej špaldovej múky, 3 PL kokosového cukru, 30 g kokosu, 20 g mleté mandle, 100 ml vlažného mlieka, 8 ks sušené figy nakrájané na drobno, 1/2 čl prášku do pečiva (bezfosfátový, tzv. vínny kmeň) banán rozmixovať, primiešať ostatné suroviny, nakoniec nadrobno nakrájané figy, vyliať zmes do formy na biskupský chlebík - moja je silikónová, piekla som 40 min. na 180 stupňov - konzistenciou koláč pripomína trošku chlieb a od sušených fíg je príjemné sladký 🙂
1 banán, 4 kopcovité lyžice jablkovej výživy, 150 g hladkej špaldovej múky, 3 PL kokosového cukru, 30 g kokosu, 20 g mleté mandle, 100 ml vlažného mlieka, 8 ks sušené figy nakrájané na drobno, 1/2 čl prášku do pečiva (bezfosfátový, tzv. vínny kmeň)
banán rozmixovať, primiešať ostatné suroviny, nakoniec nadrobno nakrájané figy, vyliať zmes do formy na biskupský chlebík
- moja je silikónová, piekla som 40 min. na 180 stupňov
- konzistenciou koláč pripomína trošku chlieb a od sušených fíg je príjemné sladký 🙂