Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Môže ubehnúť 7 rokov, môže aj 14 a 30 a 100... vždy mi bude chýbať najviac na svete.

    Teší vás zima? Alebo naopak už vyzeráte jar? Nech už je to akokoľvek, vždy sa zíde zopár nápadov, ako zabaviť deti,keď im už je dlhá chvíľa.
    https://adamkovoihrisko.blogspot.com/2019/02/ak...

    Pre teba anjelik...

    maryennn1
    22. okt 2018    Čítané 177x

    Máme doma hladošov

    Dokonca troch. Ale dnes tu bude hlavne reč o tých dvoch malých. Jeden má päť a druhý sotva dva rôčky. Nikdy som nepoznala (vďaka Bohu) aké to je musieť deti do jedla nútiť,motivovať ich rozprávkou, či nedajbože naháňať po byte s lyžičkou, ako to mali niektoré moje kamarátky. Moje deti od malička dychtivo otvárali pusinky na každé sústo, ktoré k nim mierilo. Skôr mám problém dookola vymýšľať čo im dať, aby to bolo chutné, na pohľad atraktívne a v prvom rade zdravé a bez zbytočných pridaných cukrov či konzervančných látok. Chválabohu naše deti milujú zeleninu a ovocie v akejkoľvek úprave a najradšej čerstvé, preto polovicu batoha keď niekam ideme, vypĺňajú jabĺčka, banány, hrozno, hrušky, mrkva, či uhorka nakrájané na pásiky, kolieska či mesiačiky. Nikedy je ale chuť aj na nejakú mlsku, či nejaký malý snack a tak vždy mávame v zásobe aj niečo na chrumlikanie... Ako moji chlapci nazývajú chrumky. Veľmi som sa potešila, keď nás vybrali do tohto "chrumkavého" testovania, vyskúšali sme si tak nové chute a objavili nových obľúbencov.

    A ako to všetko prebiehalo?

    Najprv k nám dorazila veľká krabica a okrem troch testovacích balíčkov, nás v nej čakalo aj prekvapenie. Chlapcov najviac prekvapila čerstvá mrkvička, ktorú Tomáško ihneď otestoval. Nečakali ju tam rovnako, ako ja som nečakala krásny košíček a dve plátené vrecúška plné strukovín. Ako praktická matka som hneď premýšľala, ako darčeky využijem a asi sa nebudete čudovať ak vám poviem, že na večeru bola hustá šošovicová polievka, že? 🙂

    Ako by to bolo, aby sme si hneď jeden balíček neotestovali a tak chlapci vybrali Šošovicové prstienky. Adamka síce chuťovo veľmi neohúrili, zato ich tvaru sa veľmi potešil a okamžite ich skúšal nastoknúť na prsty. Keď bežal po motúzik, bolo mi jasné, že z nich bude jedlý náhrdelník 🙂 Tomáško sa naopak usadil s celým sáčkom do krabice, v ktorej prišli a pustil sa do ochutnávky. Táto príchuť však nebola pre nich to pravé orechové- vôňa i chuť boli nevýrazné a vrecúško nám ostalo nedojedené asi najdlhšie zo všetkých testovaných. V závere sa rozhodol zasnežiť nám obývačku polystyrénovými kúskami z krabice.

    Druhou testovanou príchuťou boli Hráškové struky, ktoré sme si zobrali zo sebou na jesenný výlet a vybalili ich počas oddychu na deke. Prekvapila nás ich príjemná hrášková vôňa a aj výrazná chuť. Tentoraz chutili viac staršiemu Adamkovi ako mladšiemu Tomáškovi. Tiež ich tvar mal úspech, keďže sú podlhovasté, dobre sa držia aj v mini rúčkach. 

    Posledným testovaným balíčkom boli Mrkvové kolieska a tie mali u nás doma najväčší úspech. Pochválil ich dokonca aj náš tatko a to už je čo povedať, pretože podobné detské mlsky považuje za niečo, čo nemá žiadnu chuť. Mrkvové kolieska sú však pravdepodobne kvôli mrkvičke príjemne nasladlé a len sa tak po nich zaprášilo, keď som ich chlapcom ponúkla počas cesty v aute. O tom, že všetkým chutili svedčí aj to, že sme si ich už niekoľko krát odvtedy kúpili zas. Ponúkli nimi návštevu a dokonca niesli ako mini darček našim malým kamarátom.

    Mojich malých hladošov chrumky veľmi potešili a dokonca si medzi nimi našli aj svojho favorita. Mňa zas potešili rozkošné vrecká zo šošovičkou, z ktorej vznikla šošovicová polievka a napriek tomu, že hrach u nás nemá veľký úspech využili sme ho namiesto varenia na hranie. Stačilo ho nasypať do nádoby, pridať k nemu gaštany, naberačky, zopár autíčok a takýto hrachový senzory box zabavil oboch chlapcov na poriadne dlho.

    Košíček tiež neostal na ocot. Robí nám radosť na stole, kde sme si doň naukladali plody jesene a gaštany, ktoré si nosíme z výletov do prírody. 

    Takže všetko je spapané a spotrebované a my sa chceme poďakovať. Za možnosť zúčastniť sa testovania. Chrumky, ktoré sme mali možnosť testovať ma milo prekvapili svojim zložením. Obsahujú málo zložiek. Vlastne len kukuričnú krupicu, zeleninku a pridaný vitamín B1. Málo kedy človek narazí na pochutinu pre deti, bez obrovského množstva pridaných farbív a cukrov či iných prísad. To, že neobsahujú ani soľ, je vyhovujúce hlavne pre tých našich menších drobcov, tomu staršiemu už v chrumkách trochu chýbala, no vynahradila ju výrazná vôňa. 

    Ďakujeme a pozdravujeme. 

    M+A+T

    #test_sunarek testujeme na výlete 🙂

    Adamko začiatkom augusta oslávil svoje 5- te narodeniny a veľmi si želal indiánsku oslavu... tak ju teda mal a radosť bola obrovská. Ak tiež chystáte oslavu s indiánskou témou... poďte nakuknúť, ako to bolo u nás 🙂
    http://adamkovoihrisko.blogspot.com/2018/08/ada...

    Pred šiestimi rokmi som rodila, no naše dievčatko som po pôrode v náručí nedržala. Dnes je ten hrozný deň, kedy sme o teba prišli. Snívam o tom, ako ťa držím za ruku, ako hladkám tvoje vlásky, ako ťa objímam, bozkávam. Bola si tu s nami len krátko, no napriek tomu si v mojom srdci vytvorila priestor, ktorý patrí iba tebe. Ľúbim ťa dievčatko...

    Ako sa rozprávame o vtáčikoch a ako nám k tomu pomohol Montessori "kniho-pracák"
    http://adamkovoihrisko.blogspot.sk/2018/02/zase...

    S týmto sa musíme podeliť lebo je to krásne a to od začiatku až po výsledok 🙂
    http://adamkovoihrisko.blogspot.sk/2018/02/malo...

    Ak radi tvoríte s vašimi deťmi, zapojte sa... už len pár dní do ukončenia.... vyhrať môžete parádny balíček potrieb na tvorenie.
    http://adamkovoihrisko.blogspot.sk/2017/11/zopa...

    Máme doma ožužlávača nôžok 🙂
    http://adamkovoihrisko.blogspot.sk/2017/06/zaba...

    maryennn1
    16. jún 2017    Čítané 249x

    Ako sme výrobky Alnavit a Alnatura z lekárne Benu testovali

    S dvoma malými deťmi sa nakupuje celkom dosť obtiažne a tak som si zvykla dosť veľa vecí nakúpiť cez internet.  Práve preto ma absolutne neprekvapilo, Adamkovo vyhlásenie, že je náš ujo kuriér ako Ježiško 😀 Keď k nám zazvonil ujo kuriér minulý týždeň a v rukách držal tento veľký balík, zdieľala som s Adamkom rovnaký "vianočný" pocit. S deťmi sme sa vrhli krabicu hneď rozbaliť. Adamko povyberal výrobky, s ktorých ho najviac zaujalo sušené ovocie a želé cukríky a Tomáško sa zhostil krabice plnej penových kúsočkov.

    Adamko je od malička jedák, s ničím nemá problém a i na obyčajné ihrisko vláčim batoh plný ovocia a jedla, preto ho obsah krabice veľmi potešil. No a mňa taktiež. Jednak mám výrobky od oboch týchto firiem (Alnavit a Alnatura) veľmi rada a kupujeme ich domov už dlhšiu dobu, preto ma potešilo, že zas vyskúšame niečo nové a jednak momentálne uvítam každú zdravú potravinu, ktorá mi pomôže o ďalší krôčik priblížiť sa k svojmu cieľu a to zhodiť zopár tehotenstvom nabratých kíl. 

    Testovanie sme začali hneď v ten deň a to výrobkom, ktorý vybral Adamko Cestou v aute sme si pochutili na ALNATURA mango sušené. Musím povedať, že všetkým trom (Tomáškovi sme zatiaľ koštovať nedali v piatich mesiacoch totiž ešte nemá nárok 🙂 nám chutilo i keď konzistencia je trochu tvrdšia a ťažšie sa žuje. Niektoré kúsky mi chutili mrkvovo, ale boli príjemné kyslasté. Adamko prišiel na to, že je lepšie cmúľať ako kusať 😀 Na cestu autom sa ale hodili super, môj jedák bol spokojný, lebo niečo žul, manžel bol spokojný, lebo pri tom nenarobil omrvinky a ja som bola spokojná, že sú všetci spokojný. Tomáško to celé prespal.

    Druhým vyskúšaným výrobkom boli ALNATURA Želatínky malinové gumenné. Tu ovšem musím priznať, že nastala zrada. Ako inak si vysvetliť tú strašnú nespravodlivosť, keď sa na niečo človek (ja) teší a druhý človek (môj manžel) mu to tešenie, síce nie zákerne, ale neúmyselne prekazí? Ale aby som to vysvetlila. Deti spia. Jedno odfukuje v postieľke, druhé v izbičke a manžel je... no tam kde aj králi chodia pešo. A tak sa pod rúškou tmy veselo a plná očakávania zakrádam do kuchyne, zažínam svetlo, pristupujem k linke a chcem si vybrať želatínky, že ich teda otestujem a tu...... zrada... na linke leží PRÁZDNY!!!!!!! sáčok a nožnice... usvedčovací materiál onej nezbednej osoby (manžel), ktorá mi zmarila zámer koštovať a testovať o desiatej v noci. Každopádne vypočúvanie prebehlo a manžel odkazuje, že sú super, šťavnaté, kyslasté, proste chutné a že vraj kúpi zajtra dva sáčky, jeden pre seba a jeden pre mňa, tak som teda zvedavá 😀

    Do tretice sme skúsili ALNAVIT BIO kaša chia a kakao. Chcela som Adamkovi pripraviť veselú desiatu a tak som nám uvarila túto kašu. Páči sa mi na nej, že príprava netrvá dlho, nie je zbytočne sladká a komu málo, môže si spokojne pridať med. Adamkovi sa rátalo hlavne to ovocie, ktoré nám na mištičke vytvorilo zvieratko a tak kašu spráskal ani nevedel ako. Tento výrobok je pre mňa TOP, určite ho odporúčam a u nás doma bude mať svoje stále miesto.

    Na raňajky sme vyskúšali ALNAVIT BIO chlieb pohánkový. Pri tomto výrobku musím povedať, že komu vadí pohánka, spokojný s ním asi nebude. Manželovi ani Adamkovi chlebík nechutil. Je plný semienok a vôňa ani konzistencia ozaj nie je moc lákavá. Mne však pohánka v jedlách neprekáža a tak som ho zjedla, no kupovať ho domov pravdepodobne nebudeme.

    Čajíku  ALNATURA čaj fenikel aníz razca som sa veľmi potešila. Obsahuje zloženie byliniek, ktoré momentálne ako dojčiaca mamina veľmi oceňujem, pretože ich blahodárny účinok na malinké črievka nášho najmenšieho sú nepopierateľné. Okrem toho nádherne vonia. Už pri vybaľovaní z krabice sme jeho vôňu cítili a Adamko podotkol, že mu vonia ako pelendrek. Páči sa mi aj spôsob otvárania krabičky a značné množstvo kusov čajových vreciek, ktoré balenie obsahuje. 

    U nás doma milujeme cestoviny. Akékoľvek a na akýkoľvek spôsob. Varíme špenátové, špaldové, kukuričné, ryžové a práve tieto ryžové patria u nás medzi najobľúbenejšie. Preto bolo jasné, že jeden balíček ALNAVIT BIO penne celozrnné, ktorý nám prišiel v balíku nebude stačiť pre všetkých. Urobili sme si ich preto na obed s mojou maminou a nám dvom plus Adamkovi balenie bohate vystačilo. Manžel sa musel uspokojiť s obyčajnými 🙂 Cestoviny sa nevaria o veľa dlhšie ako obyčajné, zato ich chuť je výborná. So syrovo- šampiónovou omáčkou boli skvostné.

    Recept:

    Penne som uvarila podľa návodu v osolenej vode s kvapkou olivového olej. Na masle som spenila trošku cibuľky, šupla na to šampióny a orestovala som ich do mäkka, priliala som smotanu na varenie a po prevretí som do nej rozpustila tri črievkové syry a natrhala jednu mozzarelu. Nechala povariť a potom už len naaranžovala na tanier a posypala petržlenovou vňaťkou.

    Adamko mi odmalička moc kaše nemusí. Krupicovú spapá no kašu z ovsených vločiek nechcel ani vidieť. Povedala som si teda, že risk je zisk a skúsila urobiť kašu z týchto vločiek ALNATURA vločky ryžové. Pekne som to naaranžovala na tanier a? Nič, nechutilo. Myslím, ale že to nie je chuťou, ale konzistenciou kaše a tak som premýšľala, čo s tým ďalej, kaša navarená už bola a tak som zemnila konzistenciu kašovitú za konzistenciu koláčovú, resp. nákypovú a hneď tu bol úspech.

     Recept.

    Uvarila som klasicky ryžové vločky v mlieku a nechala trošku postáť (tu prieišl neúspech z konzistenciou) a tak som ju ešte za tepla  osladila medom, premiešala, nasypala do nej hrozienka, kokos a trošku vlašských orechov a kandizované ovocie, zamiešala a naliala do formy srnčieho chrbáta. Piekla som v rúre na 180 stupňov zhruba 35 minút.

    Moji dvaja chlapi (a predpokladám, že i ten tretí bude rovnakí) milujú sladkosti, preto často pečiem a hľadám rôzne možnosti ako koláčiky urobiť tak, aby boli zdravšie, ak je to možné tak bez cukru a bez múky s lepkom. Z tejto ALNAVIT BIO zmes múky sme toho vyskúšali viac, a zistila som, že 500g je málo 🙂 

    Recept č. 1- Palacinky

    Musím priznať, že cesto na palacinky robievam od oka, podľa jeho konzistencie a tak netuším koľko čoho som tam "sypla" ako si mi doma hovoríme. Vymiešala som ale spolu jedno vajíčko, mlieko, trochu oleja (ja dávam rozpustený kokosový- na ňom potom aj vyprážam, preto ho do palaciniek stačí naozaj máličko), trochu brezového cukru a múku ALNAVIT zmes múky.  Fotku som nestihla urobiť,lebo kým som vyprážala, tí moji dvaja hladoši vyjedali, ale boli naozaj lahodné.

     Recept č.2- Koláčiky do auta

    Dnes cestujeme za priateľmi na stredné Slovensko a tak som premýšľala čo zbaliť do auta pod zub. Niečo také čo netreba dlho žmoliť v ruke dlho a zje sa na dva tri hryzy. Vznikli z toho koláčiky do auta. 

    120 g rozdrvených kukuričných lupienkov, 100 g múky, 125 g masla, 100 g cukru, 1 vajce, 1 malú lyžičku bezfosfátového prášku do pečiva, hrozienka 

    Vyšľahala som maslo s medom, pridala som vajce, múky prášok do pečiva, premiešala, nakoniec primiešala hrozienka, vytvarovala guličky, ktoré som na plechu "spučila" na placky. Piekla som na 175 stupňoch, zhruba 20 minút.

     V konečnom dôsledku musím povedať, že som šťastná, že sme sa mohli do tohto testovania zapojiť. Vyskúšali sme nové výrobky s ktorých väčšina nám ako rodine vyhovuje a budeme ju naďalej u nás doma používať. Ďakujeme za možnosť testovania sa zúčastniť  

     
    Marianna s rodinkou

    #test_benu_alnatura čaj o piatej, už o tretej? no a čo, hlavne, že mi chutí, mňam a tá vôňa, už cez krabičku rozvoniaval 🙂...

    #test_benu_alnatura veselá desiata 🙂

    (3 fotky)

    #test_benu_alnatura dnešná večera 🙂

    #test_benu_alnatura cestujeme a testujeme 😀

    Koľko radosti urobí sóda bikarbóna s octom 😀
    http://adamkovoihrisko.blogspot.sk/2017/01/sumi...

    maryennn1
    22. jan 2017    Čítané 134x

    Ako k nám NARAZ naše malé vrabčiatko i dm balíček dorazili

    Kto by to bol povedal, že konečne sa usmeje šťastie aj na mňa? A kto by to bol povedal, že akurát teraz, keď mám na svet priviesť naše druhé vtáčatko? Áno, presne tak to v živote chodí, a náhody pravdepodobne neexistujú. Do každučkej výzvy na testovanie dm výrobkov som sa zapojila a kedy ma vybrali? Práve keď idem rodiť.

    Nevadí, život je hra a tak sme šli do toho. Ja i celá moja rodinka. A tak sa stalo, že presne v deň, kedy som na pôrodnej sále predýchavala prvé kontrakcie, mi zavolal kuriér či mi môže doručiť balíček, hahaaaa zasmiali sme sa s manželom a odkázali milého kuriéra na moju mamku, ktorá bola doma s našim starším slniečkom. Balíček dorazil a dorazil k nám konečne aj náš drobček, čo sa dovtedy ukrýval v brušku a nechal na seba teda poriadne dlho čakať.

    Na druhý deň, nás prišli všetci navštíviť a doniesli mi prvú testovaciu vzorku vecí, ktoré som mohla ako novopečená mamička vyskúšať už v pôrodnici, ostatok sme potom vyskúšali doma a ako to dopadlo sa dočítate tu:

    DmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou

    Do pôrodky za mnou dorazil žihľavový čajík a hneď ako som bola schopná postaviť sa a ísť si ho zaliať, som tak učinila. Ja som milovník bylinkových čajov, chutia mi skoro všetky a najradšej ich pijem neochutené a nijako nedotvorené. Mám rada čaje z jednej bylinky, no rada skúšam aj rôzne miešané. Tento čajík mi ulahodil, žihľavová chuť patrí medzi moje obľúbené, no musím uznať, že citrónovú zložky som v čajíku príliš necítila. Taktiež by som ocenila, ak by bolo zloženie v slovenčine umiestnené na krabičke a nie na obale, ktorý sa dá pred otvorením krabičky dole. Po otvorení čajíku, som sa totiž už nevedela vrátiť k zloženiu, lebo vrchný obal som zahodila. Napriek tomu čajík pokladám za osviežujúci a chutný.

    DmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč

    Ďatľovo-ovocná tyčinka s kokosom a chia semiačkami. Túto tyčinku mi tiež priniesol manžel do pôrodnice, no hneď ako som sa odhodlaná a jej vôňou povzbudená chystala do nej zahryznúť. Zahriakla ma sestrička, že či v nej nie sú oriešky a že či kojím, priznávam sa pred ňou som tyčinku odložila a nechala ju na koštovku manželovi, ale už po príchode domov ma čakala rovnaká tyčinky doma. Vôňa i chuť mi vyhovujú a ako rýchla desiata do kabelky sa hodí.

    Soft & Sicher papierové vreckovky classic

    Potom čo mi doniesli ukázať moje čerstvo narodené vrabčiatko, mnou začali moje materinské a hormónmi ovplyvnené emócie poriadne hádzať. Slzy sa kotúľali jedna radosť a tak som naozaj ocenila, keď mi manžel priniesol aj tieto vreckovky. Okrem toho, že majú krásny dizajn, sú aj nádherne hebučké a štvorvrstvové, čo ocenil hlavne môj (priznávam bez mučenia) nie práve najmenší raťafák. Takže ja i môj nos sme s nimi maximálne spokojní a obaly sú proste božské

    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“

    Hurá, niečo ženské, čo vonia inak ako nemocnica, potešila som sa pri pohľade na sprcháč, hneď som sa schytila ho testovať. Predsa len človek chce hlavne po niekoľkohodinovom utrpení a potom ležaní a po všetkých tých nemocničných pachoch konečne voňať ako človek, prípadne ešte lepšie ako žena.  A tak som ho vyskúšala. Napriek tomu, že mi vôňa vanilky v spojení s ružou trochu prekážala, v konečnom dôsledku som sa cítila osviežená a konečne voňavá. Prípravku netreba použiť veľa (ja som ho veľa nepoužila, s ohľadom na moju ranu po sekcii) a úplne stačilo na umytie, a hydratáciu pokožky. Výsledkom bola znovuzrodaná žena.  Komu teda nevadí vôňa vanilky (ja s ňou mám problém, preto tento produkt, nebudem ďalej kupovať) určite odporúčam.

    Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“

    Posledným prírastkom k mojej nemocničnej výbave, ktorú mi manžel priniesol bolo aj toto tekuté mydlo Balea. Spojenie vôní v tomto výrobku nie je práve mojim najobľúbenejším, no tak ako sprchovaciemu gélu, tak aj tomuto mydlu som dala šancu. Po umytí rúk, mydlo krásne hydratuje a ruky po ňom neostávajú vysušené, čo je hlavne v mojom prípade veľké plus. Taktiež veľkosť balenia v porovnaní s cenou je príjemným spojením, ak teda niekto obľubuje vôňu vanilky je pre neho toto mydlo dobrou voľbou. Ja sa určite v dm poobzerám aké iné ešte majú druhy z tohto mydla a nejakú citrusovú si pre seba určite domov zadovážim.

    Po štyroch dňoch konečne nastal čas odniesť si naše vtáčatko domov. Po príchode a prvotnom zahniezdení, zvítaní sa, rozmrznutí (pretože naše deti sa rodia zásadne buď do tropických horúčav- starší, alebo do arktických zím- mladší) a udomácnení sa, sme sa vrhli do ďalšieho testovania.

    Profissimo vonný set jablko-škorica

    Po príchode z pôrodnice nás doma (na moje veľké prianie) ešte čakal stromček, a tak som si vianočnú atmosféru už v kompletnej štvorčlennej posádke parádne predĺžila aspoň o pár dní. No a k večerným svetielkam na stromčeku sme si vybalili aj vonný set. Ako výhodu vnímam to, že vôňa je príjemná, nevtieravá a jej intenzitu si vieme samy korigovať podľa toho, aké množstvo tyčiniek, do vône vložíme. Jediná vec, ktorá mi trochu vadila, je že biely nástavec sa nedá zašrubovať, iba sa na fľašu voľne položí a preto v našom prípade musela byť fľaštička umiestnená na miesto, kde by nám ju náš trojročný tajfún nezhodil a nevylial.

    Babylove ovocný čaj pre bábätká a deti

    Náš najmladší krpec má len zopár dní a do 4. mesiacov ďaleko, ale vyskúšali sme si čajík aspoň ja a môj Adam, k Tomáškovi sa dostane prostredníctvom mliečka.   Síce Adamko je zvyknutý vo svojom pitnom režime hlavne na vodu, sem tam si nejaký čajík uvaríme. Tak tomu bolo aj dnes večer po návrate zo snehovej prechádzky sme si ho zaliali a spolu si zaliezli ku rozprávkam. Čajík príjemne vonia a oceňujem, že v ňom nie je pridaný cukor. Doma sa cukru celkom dosť vyhýbame a ak už sladíme, zvykneme medom. Tu pri tomto čajíku med netreba, ovocná chuť bohato postačuje.

    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

    Pastilky majú zaujímavú kyslastú chuť, vyskúšala ich celá naša rodina a aj známi, ktorý prišli navštíviť vtáčatko. Niekomu chutili, iným nie, preto si myslím, že je to veľmi individuálne, komu pastilky ulahodia. Nie je to však produkt, ktorý by som si ja osobne kúpila aj inokedy a bežne ho nosila v taške. Mám skôr rada pastilky, ktoré dych osviežia, prípadne zanechajú príjemný pocit v ústach. Tieto pastilky sa v puse nerozpúšťajú, cmúľať ich tak možno dlho, oceňujem ale príjemnú vôňu, ktorá sa šíri po otvorení krabičky.

    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“

    Keďže som po pôrode a kúpať sa ešte minimálne mesiac nebudem, vyskúšala penu mamka. Vôňa lahodí jej aj mne a tiež krémová konzistencia je príjemná na dotyk. Prípravku stačí málo a vytvorí bohatú penu a jemná vôňa navodí príjemnú relaxačnú atmosféru. Už len si k tomu zapáliť zopár sviečok pre atmosféru a človek sa naozaj cíti ako v kúpeľoch. Mamka určite penu odporúča.

    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“

    Zas nie presne moja kombinácia vôní, keďže ja mám skôr radšej ovocné a svieže vône. Táto kombinácia malín a magnólií mi príde poriadne ťažká a na môj vkus aj sladká. Zato mojej mamke sa vôňa páčila a tak sprej poputoval k nej. Po jeho vyskúšaní, mi povedala, že vôňu naozaj cítiť dlhodobo, takže z výrobkom bola spokojná a milovníčkam sladkých vôní, tento výrobok určite odporúča.

    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“

    Môj manžel používa hlavne výrobky značky balea a preto sa potešil, keď mu v balíčku dorazil aj tento sprchovací gél 3 v 1 v limitovanej edícii. Do testovania sa s vervou pustil už prvý večer kedy balíček dorazil a myslím, že je s výrobkom naozaj spokojný. Aká už môže byť odpoveď chlapa na otázku, no čo hovoríš na nový sprcháč? Samozrejme ako chlap odpovedal. Hmm dobrý, umyl ma.  Za seba ale dodávam, že jeho vôňa je mi príjemná a oceňujem hlavne to, že je to produkt 3 v 1, pre chlapa podľa mňa ideálny.

    Balea Beauty Effect nočné sérum

    Tak toto sérum sme si vychutnali s mamkou obe. Jednak nás očarila jeho príjemná konzistencia, ľahké nanášanie, aj výsledný efekt ráno po prebudení. Je vhodný hlavne na pórovitú pokožku, akú máme obe s mamkou, veľmi dobre sa do pokožky vpíja, nevytvára film a teda nie je žiaden pocit, že niečo na tvári mám (to práve ja nemám na podobných prípravkoch rada). Prípravok sa aplikuje pomocou pumpičky, čo uľahčuje jeho nanášanie. S týmto produktom sme obe nadmieru spokojné. Všetkými desiatimi vrelo odporúčam.

    Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“

    Soľ do kúpeľa vyskúšala moja mamka. Do kúpeľa použila celé balenie a lochnila sa vo vani riadne dlho. Vôňa je príjemná a rozvoňala celú kúpeľňu, soľ sa rýchlo rozpúšťa, cítiť ako pracuje na koži.

    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta

    Moja topka. Som s ním naozaj spokojná, krásne pení, umyje veľa riadu, príjemne vonia (mätu ja môžem vždy a všade). Dokonca som po umytí s ním mala ruky akési hebkejšie. Aj balenie mi vyhovuje, keďže ho stačí použiť málo, dlho vydrží a dobre sa otvára. Takže tento produkt sa pravdepodobne natrvalo udomácni v našich poličkách a stane sa súčasťou môjho osobného upratovacieho týmu.

    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok

    U nás doma sa upratuje pomerne často, pretože neviem ako to robíme, ale máme zázračný „samobordelizačný“ byt. Jednoducho sa bodrel vytvára záhadne na miestach, kde som práve upratala. A tak tomu bolo aj teraz. Byt už potreboval dôkladnejšiu údržbu a tak som vytasila Denkmit sprej. Rozstrekovačom som ho naniesla na miesto určenia, no na moje počudovanie zanecháva film, ktorý neviem dobre vytrieť a následne čmuhy. Taktiež sa dosť rozptyľuje do ovzdušia. Tento sprej nebude patriť medzi moje obľúbené výrobky.

    Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov

    Pastu sme skúšali s Adamkom spolu, nie že by som si vždy umývala zuby s detskými pastami, ale išlo predsa o test a ja i Adamko sme sa ho zhostili naozaj veľmi zodpovedne. Adamko pastu otvoril a odstránil ochranný kryt. Privoňal, ochutnal a potom podal mne. Tiež som privoňala i ochutnala a veru musím povedať, že sa mi v hlave okamžite vynorili spomienky na detstvo. Pri umývaní zúbkov pasta príjemne pení, no pena sa rýchlo stráca a Adamko mal potrebu dotlačiť si ďalší kúsok pasty neviem neviem, či nie preto, že by ju bol vďaka jej vôni najradšej jedol, ako s ňou šúchal po zúbkoch.

    Záverom sa chcem poďakovať za možnosť otestovať výrobky firmy dm. Balíček i testovanie ma zastihli vo významnom okamihu nášho rodinného života, ale napriek tomu sme si to celá rodina užili a utvrdili sa v tom, že s väčšinou výrobkov tejto firmy sme spokojní a ostaneme jej aj naďalej verní.

    #test_dm8 po prechádzke padne vhod 🙂

    #test_dm8 mamka je uz hodinu vo vani, asi jej je prijemne s touto solou 🙂 rozvoniava cela kupelna

    Ďalšia z našich letných "záhradných" aktivít.
    http://adamkovoihrisko.blogspot.sk/2016/07/a-tu...

    Žienky, ideme na pár dní do Bratislavy, viete poradiť kam sa pozrieť a čo navštíviť v BA, aby to zaujímalo aj 3- ročného? Určite sa pôjdeme previesť na lodi... z toho bude celý paf, ale ak viete niečo ešte odporúčať, alebo o niečo, čo sa deje, koná teraz v BA, rada sa nechám inšpirovať 🙂 Zoo mi neraďte o tej viem 🙂 A Ešte kde sa dá dobre a lacno najesť? potrebujeme sa v BA prestravovať, tak nech neminieme majland 😀 Ďakujem za každú radu a info.

    Prázdninujete niekde v prírode či záhrade? čo takto mal tip na tvorenie? 🙂
    https://adamkovoihrisko.blogspot.sk/2016/07/mal...

    Ak sa Vám ešte nedostala do rúk, vedzte, že určite stojí za to, aby ste ju mali... http://adamkovoihrisko.blogspot.sk/2016/05/o-be...

    Ruka v ruke kráčame spoločne už skoro jedenásť rokov, no práve dnes je to presne 5 rokov, čo sme dokráčali až k oltáru... ... a kráčame ďalej... v dobrom i zlom, v šťastí i nešťastí, v zdraví i v chorobe...
    s úsmevom, v objatí a s láskou v srdci, tak ako v prvý deň, tak i dnes a navždy.

    Na Zelený štvrtok, u nás zeleno... http://adamkovoihrisko.blogspot.sk/2016/03/zele... ako u vás? 🙂