123 / 264
    Cícerové halušky s bryndzou a pečenou slaninkou

    1 hrnček cícerovej múky, pol hrnčeka vody, 1 vajíčko
    cesto sádzať do osolenej vriacej vody, povariť pár minút, odskúšať menšie množstvo cesta, či sa nebude rozbadať, podľa potreby primiešať múku
    rp. z knižky fitrecepty

    7. okt 2015

    Pridaj komentár
    @eikenella Mnam, toto urcite vyskusam 🙂

    8. okt 2015

    Treba skusat nove chute 🙂

    8. okt 2015

    Pridaj komentár
    @eikenella Tak na to ma nikto nemusi prehovarat... akurat by ma fakt nenapadlo robit halusky z cicerovej muky, uz som z nej robila kolac a pouzivala som ju na zahustovanie, tak musim vyskusat. Cicer milujem 🙂

    8. okt 2015

    @dibik ja som zase este nepiekla z nej kolac
    Ale uz mam nejake recepty tiez vyhliadnute 🙂

    8. okt 2015