20 / 264
    Pohánková krupica s čiernymi ríbezlami a brusnicami

    3 dcl mlieka, 3 PL pohánkovej krupice, uvariť krupicu, dosladené brusnica a čierne ríbezle (inak ja osobne nedosladzujem)

    13. jan 2016

    dosladiť podľa potreby (med, javorový, datľový, slivkový sirup, agave..)
    do kaše si môžete primiešať oriešky (kešu, vlašské, píniové, lieskovce..) , arašidové maslo
    kokos, mandle
    ovocie čerstvé (vrátane kiwi, mango, pomaranč, hrušky, jablká, banán, lichi, mrazené (maliny, ríbezle, černice, jahody), sušené všetkého druhu, čo je dostupné v obchodoch, npr. datle sa daju využiť na dosladenie (to platí aj pre banán), figy, marhule, slivky, brusnice, hrozienka, všeličo 🙂
    semiačka ľanové, tekvicové, chia, goji
    na dochutenie využiť arašidové maslo
    a vytvoriť tak veľké veľké množstvo kombinácii 🙂
    kašu bez ovocia si môžete nechať na noc pripravenú v chladničke na raňajky, ale s ovocím by sa kaša pokazila, lebo ovocie by skyslo

    13. jan 2016

    To vážne by skyslo cez noc v chladničke?😲 Kaše mam inak rada a ide to pripraviť šup-šup, takže s týmto varením večer na druhý deň nemám skúsenost, tak ma to prekvapilo

    22. feb 2017