
57 / 127
Ochutnávka na svadbu
fattamorgana
autor@brnka áno, sú robené vykrajovačkou podľa tohto receptu, len miesto salajky som dávala prášok do pečiva a rastlinný tuk som dala palmarin: http://varecha.pravda.sk/recepty/pracliky/1777-...
Odpovedz
18. máj 2013
@fattamorgana dakujem 🙂
Odpovedz
18. máj 2013
prosim ta, nedala by si mi recept na tu roladu s olivami ?? dakujem
Odpovedz
24. máj 2013
@fattamorgana si poklad - dakujem 🙂
Odpovedz
24. máj 2013
@fattamorgana prosim Ta a daju sa tie pracliky robit aj dopredu? Ja viem, ze najlepsie je to cerstve, ale keby som to urobila 2 dni dopredu a zavrela do plechovice, bude to jedle?
Odpovedz
25. máj 2013
fattamorgana
autor@brnka praclíky v pohode vydržia, ony sú celkovo také tvrdšie (keďže tam ide eidam) a aj o 2 dni budú ešte chrumkavé, takže myslím, že sa zjedia 🙂 čo by som nerobila dopredu je čokoľvek z kysnutého cesta.
Odpovedz
25. máj 2013
@fattamorgana ok, dakujem pekne 🙂
Odpovedz
25. máj 2013
mnaaam, tak taketo by som si dala 🙂