icon
57 / 127
Ochutnávka na svadbu
avatar

mnaaam, tak taketo by som si dala 🙂

Odpovedz
18. máj 2013
avatar

nedas mi prosim recept na tie pracliky? to su robene tou vykrajovackou?

Odpovedz
18. máj 2013
avatar

@brnka áno, sú robené vykrajovačkou podľa tohto receptu, len miesto salajky som dávala prášok do pečiva a rastlinný tuk som dala palmarin: http://varecha.pravda.sk/recepty/pracliky/1777-...

Odpovedz
18. máj 2013
avatar

@fattamorgana dakujem 🙂

Odpovedz
18. máj 2013
avatar

prosim ta, nedala by si mi recept na tu roladu s olivami ?? dakujem

Odpovedz
24. máj 2013
avatar

@fattamorgana si poklad - dakujem 🙂

Odpovedz
24. máj 2013
avatar

@fattamorgana prosim Ta a daju sa tie pracliky robit aj dopredu? Ja viem, ze najlepsie je to cerstve, ale keby som to urobila 2 dni dopredu a zavrela do plechovice, bude to jedle?

Odpovedz
25. máj 2013
avatar

@brnka praclíky v pohode vydržia, ony sú celkovo také tvrdšie (keďže tam ide eidam) a aj o 2 dni budú ešte chrumkavé, takže myslím, že sa zjedia 🙂 čo by som nerobila dopredu je čokoľvek z kysnutého cesta.

Odpovedz
25. máj 2013
avatar

@fattamorgana ok, dakujem pekne 🙂

Odpovedz
25. máj 2013