flowerfairy
28. nov 2012

Palčeky hore pre Maškrtníčka

Ahojte maminecky,

nedavno tu bola debata o tom, ze STV chce zrusit detsky program Maškrtníček. Moje deti ho maju velmi radi a pokial viem, tak aj mnohe ine, tak si myslim, ze by to bola skoda. A uz vobec nechapem, ked v telke nie je nic poriadne pre deti, preco chcu rusit aj to malo dobre, co maju. Bavili sme sa o tom, ze by co najviac z nas malo poslat list alebo email do STV, padol tu aj napad odniest ho podpisat maminkam do skolky, aby vedeli, ze je nas dost, komu sa to nepaci. Budem rada, ak sa pridate, iniciative sa medze nekladu 🙂 Skopirujem vam tu, co som pisala ja, je to aj na ich stranke na FB, tak prosim lajkujte, shareujte, nech je tam co najviac lajkov, aby to malo nejaku vahu. Je to medzi odporucaniami, inak som to tam dat nevedela, musite na to kliknut, aby sa dalo dat "paci sa mi". Nie som nejaky expert na FB, takze ak to viete urobit inak, aby to bolo viac vidiet, budem rada za kazdu pomoc.
Tu je to

https://www.facebook.com/RTVS.sk

A mailove adresy su

listydivakov@stv.sk

tibor.buza@rtvs.sk

Mozno to pomoze. Vopred dakujem za kazdy palcek hore pre Maškrtníkov a ich tvorivy tim 🙂

Vážený pán programový riaditeľ,

s veľkým prekvapením sme sa dozvedeli, že od nového roku plánujete zrušiť výrobu relácie Maškrtníček. Už neraz som sa pozastavovala nad tým, prečo u nás na televíznej obrazovke nie je viac pôvodnej tvorby pre deti a teraz prídu aj o Maškrtníčka? Neviem čím túto reláciu plánujete nahradiť, avšak za detičky a ich rodičov Vám chcem povedať, že je to veľká škoda. Maškrtníček je milý, je poučný, je inšpiratívny, je náš. Je to presne to, čo potrebujú naše detičky, prestimulované zo všetkých tých hlučných, blikotavých "animákov" plných naháňačiek, ktoré im toho na rozdiel od relácií ako Maškrtníček veľa nedajú. Nemám nič proti disneyovkám, ani Minimaxu a podobným, len si skrátka myslím, že táto relácia bude v už tak značne obmedzenej ponuke pôvodnej tvorby pre deti veľmi chýbať. Je mi jasné, že žijeme v dobe kríz, škrtov a kompromisov, ale ani pri tom množstve veľkých problémov a možno dôležitejších tém by sme nemali zabúdať na naše detičky a už kto, keď nie verejnoprávna televízia by mala dieru v ponuke pôvodných relácií pre deti zapľňať. Pochybujem, že zastavenie výroby tejto relácie vytrhne RTVS z biedy a deťom, nielen tým mojim, bude naozaj chýbať. Preto Vás prosíme za všetkých malých divákov a ich rodičov platiacich koncesionárske poplatky, aby ste zvážili možnosť pokračovať v tvorbe tejto jedinečnej relácie.
Ďakujeme!

Komentár bol odstránený

@dioska99 @karamellka1 @katkabb1 @mada111 Co vy na to? Prosim podajte dalej 🙂

28. nov 2012

perfektne napisane 🙂

28. nov 2012

@flowerfairy perfektne , dakujeme velmi pekne aj za hercov sebovcov🙂diana

28. nov 2012

@dioska99 nie je vobec za co, len keby nas bolo viac :/

28. nov 2012
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený

@dioska99 to je pravda, ze to nikto nevie. Tu je Maskrtnickova skupina na FB https://www.facebook.com/groups/118583388159772/ , je tam dost clenov, to by mohlo mat nejaku vahu, keby kazdy napisal. Snazila som sa im napisat spravu kazdemu, ale nechce mi to poslat, nie som nejako extra zbehla na fejsbuuuku a hlavne momentalne vobec nestiham, tak keby si vedela, skus im tam dat nejako vediet.

4. dec 2012

@flowerfairy zajtra mam stretnutie s hlavnou dramaturginou tak uvidime co mi povie este stale nie je rozhodnute, drzme si palce.

5. dec 2012

@dioska99 Ze pozdravujem 🙂))) Ale vazne, velmi velmi vam a teda aj nam divakom drzim palce!!!! 🙂 Stale neviem pridat ten odkaz na FB, skusim z ineho pocitaca :D

5. dec 2012

@flowerfairy dam vediet co nove urcite, a este raz dakujem za vsetkych za podporu🙂

5. dec 2012

@dioska99 Ahoj, co noveho? Uz padlo nejake rozhodnutie? Akurat dnes sme nahodou videli Sebovcov na krizovatke, maly bol stastnyyyy, lebo Nany mu zakyvala 🙂

11. dec 2012

@flowerfairy ahooj pisem z telefonu nemam pocitac, ja som prave v kosiciach a tocime tri nove diely, ale zajtra uz cestujem domov do ba, zatial nevieme ako to bude dalej ale myslim aspon podla sprav producenta kosickej tv tocime aj v mesiaci januar, tak si drzime palce a pozdravujem tvojho krpceka , diana

13. dec 2012

My Maskrtnicka dokonca nahravame 🙂, aby sme ho mohli vidiet castejsie, nasa kvetinka tu relaciu uplne zboznuje 🙂

30. mar 2013

@bajciatko jeeej, super 🙂 tento clanok je uz stary, chvalabohu, stale natacaju 🙂

30. mar 2013

Pripájam sa k názoru. Pracujem s deťmi a ocenila som kvalitu detského programu Maškrtníček. Pýtam sa. Je tu televízia pre nás, alebo my pre ňu ?!

8. dec 2013

@piskotka22 jeeej, toto je uz poriadne stare, Maškrtníci pripravujú novy program, takže predsa len niečo bude 🙂

8. dec 2013

Dufam a budeme sa tešiť ak je to tak. Keď som čítala rozhovor s novým pánom riaditeľom vyjadril sa v tom zmysle ,že sa chystajú nové formáty pre deti,ale o Maškrtníčku sa nezmienil,takže uvidíme.

9. dec 2013

@piskotka22 bude to mat iny nazov, neviem presne, pozri Maskrtnicek na FB, tam zvyknu pisat, co je nove 🙂

9. dec 2013

Začni písať komentár...

Odošli