48 / 68
    Tak už máme prichystanú aj postieľku (ešte čakáme na baldachýn)

    krasna 🙂

    25. jún 2011

    Krásne...Možem vedieť kde sa to dá kupiť??

    25. jún 2011

    @gabika84 krásna, ja som si pred 2tt objednala mega sadu snílek, tiež v zelenej 🙂 už sa neviem dočkať, ako rýchlo ti prišla?

    25. jún 2011

    @kiribaby mna vopred informovali, ze dodacia doba trva tri tyzdne a presne tolko to aj bolo. akurat dodavatel spravil chybu a namiesto moskytiery poslal baldachyn, takze si este musim zase pockat :-/ ale tesim sa, ze je pekna aj v skutocnosti, nielen na obrazku. doobjednala som si k nej aj rovnaky vankus na kojenie a prebalovaciu podlozku.. uz len tu zivu napln do postielky a je to 🙂

    25. jún 2011

    @gabika84 som rada, ze si s nou spokojna, babatko bude ako v bavlnke 🙂 ja tiez ocakavam moskytieru, snad sa nepomylia.. a este osusku, kvoli tej mi volali, ze maju na sklade krasnu kremovu, pritom ja som objednala ziarivo zltu, tak som hned odmietla, ze chcem iba zltu.. Vsetko dobre s princeznou, onedlho ju uz budes mat v tej romantickej postielke 🙂

    25. jún 2011

    @kiribaby dakujem, podobne 😉 tesim, tesim 🙂

    25. jún 2011

    ooo, fesacke lezovisko, nech sa tam babulke dobre spinka🙂

    25. jún 2011

    Uvažuji o koupi zavinovačky ze stejné sady, ale neměla jsem šanci vidět ji naživo. Jaký je to materiál? Je to ta klasická bavlna, taková ta hrubší, nebo ta hlaďoučká a jemná?

    1. aug 2011

    @hlasil je to taka ta klasicka bavlna, z akej su vyrobene aj tie navliecky v postielke. ale vnutri (ta biela) je jemnejsia.

    1. aug 2011

    Díky. Vyzkouším to, snad budu taky spokojená 🙂

    1. aug 2011