gabriellebutterfly
11. feb 2018
135 

Testovanie Atoderm Intensive Baume a Atoderm Sprchový olej na tvári

Testovanie na tvári.
So značkou Bioderma sa pravidelne stretávam, pretože na odličovanie používam už dlhých pár rokov micelárnu vodu Sensibio H2O, ale rad Atoderm som vyskúšala prvýkrát. Suchou pokožkou na tvári trpím približne 15 rokov a do testovania som sa zapojila, pretože som vyskúšala viac krémov a spôsobov starostlivosti o pleť, ale buď mi pleť zhoršili alebo zabrali len na určitý čas a potom sa mi problémy, sčervenanie, svrbenie a pálenie pokožky vrátilo späť a jediným riešením boli kortikosteroidy.
Niekoľko dní pred testovaním som mala zhoršenú pokožku, ktorá už bola v takom stave, že som musela použiť kortikosteroidnú masť, čo je celkom škoda, že som nemohla vyskúšať túto dvojkombináciu v priamom prenose. Počas testovania som mala pokožku akurát v norme, takže neviem plne posúdiť, ako by zareagovala moja poškodená pleť na testované produkty. 
Počas testovania som oba produkty používala na tvár ráno a večer vždy spolu.

Atoderm Sprchový olej
Na prvý pohľad ma potešil pumpičkový aplikátor, s ktorým sa ľahko manipuluje a pri umývaní tváre je to určite najjednoduchšia aplikácia. Prekvapila ma konzistencia. Myslela som si, že bude viac olejová, ale pekne sa na tvári spenila a jednoducho sa dala zmyť. A jemná vôňa gélu ma nadchla, je fakt príjemná. Po umytí som mala pokožku tváre čistú a jemnú.
Atoderm Intensive Baume
Velikánske balenie balzamu mi vystačí aj na celý rok 😃 a možno aj na viac. Skvelá konzistencia, nie príliš mastná, dobre sa vtiera do pokožky a zanecháva ju hydratovanú po celý deň, no na tvári predsa len vyzerá troška lesklo.
Keď som predtým používala mastnejšie krémy, tak sa mi robili tukové vyrážky a upchávali sa mi póry na tvári. Pri tomto balzame sa mi nové póry netvorili a nezväčšovali, napriek tomu sa mi zapálili dve vyrážky v oblasti brady.
Dvakrát som použila balzam na kolenách, pretože som tam mala suchú pokožku a na tú zabral dokonale, už týždeň som si nekrémovala a stále mám kožu na kolenách v poriadku. Myslím, že tento balzam je skôr vhodný na pokožku tela ako na tvár.
Takže podľa mojej skúsenosti by som to zhrnula tak, že sprchový olej je použiteľný rovnako na tvár aj na telo a naozaj pokožku veľmi pekne hydratuje. Balzam by som používala skôr len na telo. Predsa len, je ho vidieť, a robí akoby taký ochranný film, ale dobre chráni kožu, a ak máte problémy so suchou kožou, tak pekne hydratuje a suché miesta zmiznú za pár dní a u niekoho už po prvom použití.

Myslím si, že problém v mojom prípade tkvie v tom, že keď počas dňa prijímam menej tekutín, tak sa mi zhoršuje pokožka. A zrejme budem musieť vysadiť postupne niektoré potraviny, aby som prišla na koreň problému.
Ďakujem "Koníkovi" za možnosť zapojiť sa do testovania 🙂

#test_bioderma

Začni písať komentár...

Odošli