1 / 1

    Vyzera fajnovo, len skoda, ze višne maju kôstky, treba dávať pozor na zuby 🙂

    4. okt 2018

    tak tie visne by ma odradili...dala by som si radsej tu namahu a vykostkovala ich. Ale ak vam to nevadi...

    4. okt 2018

    Tak s tými kôstkami určite aj pre najmenších 🙂 To by som ani ja nechcela sa s tým babrať.

    4. okt 2018

    to naozaj niekto robi aj s kostkami? 😳

    4. okt 2018

    ale inak znie a vyzera velmi dobre 😊👌

    4. okt 2018

    S kostkami pre najmensich? Ja by som dala jahody radsej 😂

    4. okt 2018

    To, ze pre najmensich som myslela ze je to zdrave co sa tyka kostok vsetky malinkej vyrezavam a ano este sa to pecie niekedy aj s kostkami 😀

    4. okt 2018

    Poprosim recept,vyzera velmi dobre🙂 dakujem

    4. okt 2018

    @nikialexa receptik je nasledovny 100g datli (mozete ich rozsekat na pastu) da sa uz kupit aj hotova bio pasta, 100ml kokosoveho oleja alebo 100g masla ghi(niekto nemusi mat rad kokos.prichut),2vajcia, 1dcl mandloveho alebo ryzoveho mliecka, 100g spaldovej muky a 100g raznej muky, 1čl skorice, 1čl vanilk.extraktu, stipka soli, bezfosfatovy kypriaci prasok a visne alebo akekolvek ovocie 🙂 1 miska =vyslahame maslo/olej s datl.pastou, pridame vajicka, mliecko, vanilku. 2miska= muka, sol, skorica a prasok. 1 a 2 misku zmiesame a pridame ovocie. Piekla som cca 50minut pri 160stupnoch. 🥧

    4. okt 2018

    Dakujem pekne. A aka muka hladka spaldova? razna?

    4. okt 2018

    Ano hladka spaldova aj hladka razna 🙂

    4. okt 2018

    @nikialexa Ano hladka spaldova aj hladka razna 🙂

    4. okt 2018

    Dakujem

    4. okt 2018