icon
1 / 1
avatar

voni az sem....ale zase ten tvuj spokojeny vyraz v tech plavkach.musis holt zvolit vyraznejsi makeup a odvest pozornost od dobrouckeho chleba v brisku 🙂

Odpovedz
24. júl 2025
avatar
@anickabasnicka

voni az sem....ale zase ten tvuj spokojeny vyraz v tech plavkach.musis holt zvolit vyraznejsi makeup a odvest pozornost od dobrouckeho chleba v brisku 🙂

@anickabasnicka no prosim, vyskúšam 😀. Alebo nejaký extravagantný klobúk 😀.

Odpovedz
24. júl 2025
avatar
@gerrwie_girl

@anickabasnicka no prosim, vyskúšam 😀. Alebo nejaký extravagantný klobúk 😀.

@gerrwie_girl vyzera ze mnam. To mi pripomenulo vtip ze : Radsej vydrzim tyzden hanby na dovolenke v plavkach, ako sa rok trapit vo fitku 😆

Odpovedz
24. júl 2025
avatar

Mozem poprosit recept? Dakujem

Odpovedz
24. júl 2025
avatar
@henrieta173

Mozem poprosit recept? Dakujem

@henrieta173 jasne, ja to robim tak odoka, ale nejak takto: cca 400g hladkej múky, cca 200g vody, zmiesam a nechám zhruba a 20-30 minút pôsobiť nech sa uvoľní lepok. Potom pridam cca 120g kvasku lievito madre. Len tak jemne vymiesim rukou v miske. Pridam jeden uvareny nastuhany zemiak a cca 2 cajove lyžičky soli. Vymiesim. Nechám v miske 5-6 hodin, podľa teploty. Tak aby poriadne narástol, zdvojnásobil objem. Potom do osatky na cca 1,5-2 hodiny a neskor do rúry na 250st. v liatine prvých 15 minút zakryté, dalej na 180st. odokryte cca 30 minút.

Odpovedz
24. júl 2025
avatar
@betkami

@gerrwie_girl vyzera ze mnam. To mi pripomenulo vtip ze : Radsej vydrzim tyzden hanby na dovolenke v plavkach, ako sa rok trapit vo fitku 😆

@betkami presne 😀

Odpovedz
24. júl 2025