voni az sem....ale zase ten tvuj spokojeny vyraz v tech plavkach.musis holt zvolit vyraznejsi makeup a odvest pozornost od dobrouckeho chleba v brisku 🙂
@anickabasnicka no prosim, vyskúšam 😀. Alebo nejaký extravagantný klobúk 😀.
@anickabasnicka no prosim, vyskúšam 😀. Alebo nejaký extravagantný klobúk 😀.
@gerrwie_girl vyzera ze mnam. To mi pripomenulo vtip ze : Radsej vydrzim tyzden hanby na dovolenke v plavkach, ako sa rok trapit vo fitku 😆
Mozem poprosit recept? Dakujem
Mozem poprosit recept? Dakujem
@henrieta173 jasne, ja to robim tak odoka, ale nejak takto: cca 400g hladkej múky, cca 200g vody, zmiesam a nechám zhruba a 20-30 minút pôsobiť nech sa uvoľní lepok. Potom pridam cca 120g kvasku lievito madre. Len tak jemne vymiesim rukou v miske. Pridam jeden uvareny nastuhany zemiak a cca 2 cajove lyžičky soli. Vymiesim. Nechám v miske 5-6 hodin, podľa teploty. Tak aby poriadne narástol, zdvojnásobil objem. Potom do osatky na cca 1,5-2 hodiny a neskor do rúry na 250st. v liatine prvých 15 minút zakryté, dalej na 180st. odokryte cca 30 minút.
@gerrwie_girl vyzera ze mnam. To mi pripomenulo vtip ze : Radsej vydrzim tyzden hanby na dovolenke v plavkach, ako sa rok trapit vo fitku 😆
@betkami presne 😀

voni az sem....ale zase ten tvuj spokojeny vyraz v tech plavkach.musis holt zvolit vyraznejsi makeup a odvest pozornost od dobrouckeho chleba v brisku 🙂