Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    Včera o 12:43    

    Ok. Som vysoká a odjakživa na mňa ľudia cumeli ako na zirafu. Naučila som sa s tým žiť. Ale aby si ma v tescu dvaja korejci fotili? To je už moc 😀.

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    25. júl 2024    

    Nechcela som vyhadzovať kostky z avokáda aj keď už avokado doma mam. Tak som ich tentokrát len tak hodila do sáčku s mokrym substrátom a dnes som vybrala a nasadila. Pravdepodobne pôjdu na darovanie ako posledne 2. Len ja už mám chuť všetko z coho môže niečo nárast zasadiť lebo mi je luto to vyhodit 😀.

    (3 fotky)
    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    21. júl 2024    

    Chystám večeru malému a sebe 😀. Malý striedku, ja zvysok 😀. To najlepšie mu vôbec nechuti.

    Chcela som si dat len minerálku, ale je drahšia ako pivo....nemala som na výber 🤣. Krásny zvysok dňa želám!

    Baby, je preliata? Ja to nechápem. Ved ju mam asi 2 mesiace a dala som jej len 2x trosku vody.

    (2 fotky)

    Prekvapila som drahého s avokadovym dezertom. Vôbec neprišiel na to ze je v tom avokado 😊. Asi mu budem robiť radšej takéto dezertiky, je s tým spokojný 🙂. Zmixovane 2ks avokado, pol šálky medu (dala som asi tretinu), pol šálky kakaa, vanilkový extrakt, pol šálky mlieka (originál v recepte je sójové tusim).

    Prosím vás akú robíte domácu zmrzlinu? Nejaký overený recept? Prosím žiadne zdrave náhrady, chcem klasiku co pripomína co najviac kupovanu zmrzlinu 🙂

    Takto už aj mne zakvitla Alocasia ❤️. Viem ze ľudia odporúčajú kvet odstrániť lebo vraj rastlinu vysiluje, ale ja ho nechám až kým sám neodkvitne. Nie je to síce nejaký nádherný kvet 😀, ale aj tak mi urobil radosť.

    Joe Biden bol fakt fešák keď bol mladý 🙂

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    28. jún 2024    

    Baby nerobí tu niektorá z vás v packete alebo nemáte skúsenosť? 26.06.mi mala byť doručená zásielka ale nikto ma nekontaktoval. Dnes kukám na sledovanie zásielky a vraj bola vrátená odosielatelovi do anglicka! Snažím sa vyplniť formulár na packeta stránke aj tam volať, ale ma tam byt 10 miestne číslo zásielky ale to moje ma 8 čísiel. Normálne mam nervy ze sa cez to číslo ďalej nedostanem a nemám to ako reklamovať. Veľmi som z nich sklamaná lebo aktuálne riešime s pani od ktorej som tu kúpila kabelku ak stratu zásielky keď posielala cez packetu. Nikdy som s nimi problém nemala a teraz takéto dva dost velke naraz.

    Práve som dočítala túto knihu. A je aj sfilmovana, veľmi som sa na film tešila. Aj trailer na youtube som nasla, ale film nikde. Ani v angličtine alebo originál nemčine. Neviete kde by sa to dalo nájsť? 🙂

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    24. jún 2024    

    Bože tak toto je fakt nechutne co sa mi stalo 😁

    Dievčatá mam doma sandale z brusenej koze na ktorej je už vidieť opotrebovanie. A keďže sú to najpohodlnejšie sandale na svete tak sa ich nehodlám vzdať 🙂. Viete mi odporučiť niečo co mate overené aby trosku ozila? Viem ze na trhu je veľa rôznych čistiacich gum a sprejov, ale niečo s čím mate naozaj dobrú skúsenosť.

    Kým ostatne deti skáču, prečo si nezameditovat 🤣

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    13. jún 2024    

    Dievcata prosim vas ako periete kasmir? 🙂 Program vlna na 30? A s akym prostriedkom konkretne ste spokojne?

    Tak a už som videla všetko 😀

    Dievcata prosim vas poradte. Kde ste kupovali sietky na okno? Okrem temu prosim.

    Ten pocit, keď potrebuješ do receptu 1dcl vína a musíš sa ujat aj toho zvyšku fľaše. Ale čo by som neurobila pre dobry salat 😀🍷

    https://www.instagram.com/reel/C7PGW-MooEH/?igs... baby neznášam cistenie uvarených vajíčok a tuhla sa vo svojich 42 rokoch dozviem toto 🥰🥰🥰.

    Fiha 🙂

    Prosím používate tento retinol niektorá? Čítala som si návod a prave som si aplikovala prvu, riedenu dávku. Ďalšiu až o týždeň. Už neriedenu. Je to pravda ze kým si zvykne pleť tak bude dosť podráždená a supinata? A keď sa toto vsiakne, môžem normálne použiť klasický pleťový krem ktorý používam? Ďakujem som v tomto nováčik 😀

    Baby toto silno odporúčam 🙂. Dlho som nevedela nájsť to prave orechove na uloženie štetcov tak, aby boli na očiach, ale aby sa na ne neprasilo. Potom som objavila toto a bomba 🥰. A je to otočné.

    Zatiaľ som nenašla rastlinu ktorá by mala pre mňa krajšie listy ako tato alocasia 🥰

    Nedeľná pohodicka pri knihe a kávičke. Milujem 🥰

    Estelen 1/4 ale je to dosť silné....

    Menší prieskum 😀. Najskôr utieranie prachu a potom vysávanie alebo to mate naopak?

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    11. máj 2024    

    Ked ma rhipsalis takéto akoby scvrknute tie "konariky" tak je smädný? Lebo iné časti sa mi zase zdajú do zlta akoby preliatie. Bože neznášam keď neviem ci je kvet preliaty alebo smädný 😀. @viestta vieš poradiť? 🙂

    (2 fotky)

    Prosím žienky ktoré sa vyznajú v kaktusoch . Viem ho zachrániť? Vyzerá ze hnije ci? Dám samozrejme substrat na kaktusy.

    (2 fotky)