Využívate pomaly hrniec? Uvažujem nad nejakou knihou s receptami lebo akosi neviem co tam varit. Zatial som skusala len vyvar (vyborny) a mrkvovy kolac. Najlepšie také recepty, ze fakt tam len všetko nahadzem a nechám variť napr cez noc 🙂. Mate nejakú knihu co odporúčate? Alebo recept napr.na nejaké hovädzie mäsko so zeleninou?
Baby ako robite kuraci vývar aby mal výraznú chut, ale zároveň nepoužijete ani bujón ani vegetu? Ja už fakt neviem ako to docieliť. Varim ho aj 5 hodín, najskôr mäsko, potom neskor pridam cibuľu, cesnak, zeler, koreniny (čierne cele, čierne nové korenie, soľ, niekedy bobkový list to som kdesi čítala taky recept). Posledne idu mrkva a petržlen. Keď mam zostatky, dám aj por alebo zelenú papriku, občas pridávam petržlenovú vňať. A výsledok? Nič. Žiadna výrazná chut. Ešte sa aj trápim s domácimi rezancami, tie sú na tom to najlepšie asi...
Baby ak odmietnem obed ktorý zabezpečuje zamestnavatel, mam nárok na stravný lístok?