1 / 1

    a nevymienaju napr v nay rovnako ako na sodastream?

    1. aug 2023

    žiaľ v Nayku majú len Sodastream a Limobar :( tak som chcela vedieť, či niekto nevie kde sa dá naplniť táto

    2. aug 2023

    @giulliette24 preto som ja chcela overenu znacku,ked som ho kupovala...lebo mi ponukali aj nejaky cz vyrobok(asi ten limobar) v elektropredajni a v banquet...len som sa bala vymeny tych flasi..skus sa informovat priamo u vyrobcu alebo v predajni,kde si kupovala..lebo ja som nasla,len ponuku a presmerovanie na eshop
    Ako získam nové CO 2 fľaše?

    BRITA ponúka pohodlnú službu dopĺňania.

    Jednoducho si objednajte správne 4-balenie tlakových fliaš CO 2 v internetovom obchode BRITA yource a pri kúpe zaplaťte zálohu 15 € za fľašu. Upozorňujeme, že k dispozícii je 4-balenie fliaš CO 2 vhodných pre výrobník sódy sodaONE a 4-balenie fliaš CO 2 vhodné pre vaše vodné tyčinky .

    Keď sú fľaše spotrebované, pošlite späť 4 prázdne fľaše pomocou priloženého štítku na vrátenie zdarma a automaticky dostanete nové balenie 4 fliaš CO 2 bez nákladov na dopravu. Platba prebieha automaticky spôsobom platby uloženým v zákazníckom účte. Jednotlivé valce nie sú v tomto modeli k dispozícii. Fľaše sú zapožičané za zálohu (známa ako záloha) a zostávajú majetkom BRITA SE. Po odoslaní tlakových fliaš bude záloha vrátená v plnej výške.

    Výrobník vodných bublín sodaONE je možné prevádzkovať aj so všetkými komerčne dostupnými 425 g CO 2 fľašami so závitom. V žiadnom prípade nepoužívajte väčšie alebo menšie valce.

    2. aug 2023