happytime
9. máj 2016
101 

Happy-Time Révová a Šumavská ulica

Happy-Time na Révovej ulici v Bratislave vznikla v roku 2013. Od septembra 2016 otvára našu druhú pobočku na Šumavskej ulici v Ružinove. Happy-Time prijíma deti od 1,5 do 6 rokov. Na Révovej ulici sú k dispozícii dve triedy:

  • Triedu 1 („malkáči“) navštevujú deti vo veku 1,5-3 rokov.
  • Trieda 2 („veľkáči“) tvoria deti vo veku 3-6 rokov.

Na Šumavskej ulici je plánovaných 6 tried. Od septembra 2016 otvoríme 2 triedy a to pre 2-3 ročných drobcov a jednu zmiešanú triedu vo veku 3-5 rokov. Postupne sa budú otvárať aj ďalšie triedy.

Dôraz kladieme na individuálny prístup, čo nám umožňuje aj nízky počet detí v triedach. Dôležitým cieľom Happy-Time je dôraz na zdravú stravu a celkovo zdravý životný štýl. Snažíme sa podporovať imunitu našich detí vyváženou stravou s dostatkom ovocia a zeleniny. Už vyše roka deti dostávajú na olovrant smoothie (hustý, mixovaný nápoj z ovocia a zeleniny) a na desiatu podávame deťom zdravé domáce pomazánky (špenátová, mrkvová, avokádová a i.) s obsahom cesnaku ako prírodného antibiotika bez pridania soli. Deti majú zabezpečený pitný režim počas celého dňa vo forme čistej vody, prípadne čajov z čerstvých bylín (mäta, zázvor, šalvia a i.) alebo domácich limonád v letných mesiacoch. Prevádzka zároveň disponuje fínskou saunou s oddychovou zónou, ktorú deti pravidelne navštevujú, čo taktiež prispieva k posilneniu imunity. 

So zdravým životným štýlom súvisí aj pravidelný pobyt vonku a pravidelné športové aktivity napr. plavecký kurz počas celého školského roka. V budúcnosti by sme radi nadviazali spoluprácu s vybraným športovým centrom v oblasti zabezpečenia lyžiarskeho kurzu, kurzu korčuľovania a iných pravidelných resp. sezónnych aktivít pre deti predškolského veku.

Zvýšenie kvality edukačných aktivít by sme radi v blízkej budúcnosti zabezpečili zakúpením interaktívnej tabule a iných digitálnych technológií (Bee-Bot, digitálna hračka), ale zároveň by sme ponúkli deťom aj tradičné hračky a pomôcky (drevené hračky a stavebnice, knihy – ľudové rozprávky, moderné rozprávky, encyklopédie a i.) Týmto spôsobom zabezpečíme deťom rovnováhu medzi tradičným a moderným vnímaním sveta okolo nás.

V oblasti odbornej komunikácie  spolupracujeme s logopedičkou, špeciálnym pedagógom, všeobecnou lekárkou pre deti a dorast a diplomovanou detskou zdravotnou sestrou. 

Deťom ponúkame možnosť zúčastniť sa na výletoch, kultúrno-spoločenských akciách (výstavy, tvorivé dielne, divadlá, koncerty, návšteva miestnej knižnice a i.) a športových akciách. Prehlbujeme vzťah medzi Happy-Time a rodičmi prostredníctvom spoločných akcií – besiedky, jesenné slávnosti, rodičovské stretnutia, Deň starých rodičov, Deň matiek, Deň otcov a pod. 

Už teraz sa tešíme na ďalších drobcov, ktorí spolu s nami budú objavovať svet.

Začni písať komentár...

Odošli