26 / 97
    na dne sú piliny z dreva, nahrejú sa a tlejú, dýmia a údia..

    Prosiiim,dávate pac nejaky?

    4. apr 2016

    @barrborka soľ a čierne korenie posýpať ryby /niekedy potriem cesnákom, alebo dám aj vegetu ak ich len jeme a nezávaram/ nechať v chlade 24 hod . odstať a potom udiť ya 45 - 60 min sú hotové

    5. apr 2016

    @helena56800 ja udim pstruhov, chovame vlastne .tak rada sa dozviem aj ine ostupy

    5. apr 2016

    @barrborka pstruh je výborná ryba 🙂 ja takto udím kapra, pleskáč, karas aj uhora.

    5. apr 2016

    @helena56800 kolko vydrží v chladničke? A nezakrýva pri udeni?len piliny davas zapálené pri jemnom dymeni?

    5. apr 2016
    Komentár bol odstránený

    @barrborka áno je to počas udenia zakryté, len ked som pozerala, či hotové a odfotila som. áno len píliny, najlepšie bukové , nie z ihličnanovUdená v chladničke vydrží asi 10 dní, ale v pohode možeš dať aj zamraziť a po rozmrazení je výborná

    5. apr 2016