horalka901
30. sep 2017
186 

Testovanie Yves Rocher ELIXIR JEUNESSE

Milé dámy, slečny, chcem vám predstaviť novinky načky Yves Rocher, ktoré mi bolo umožnené vyskúšať na mojej, nie veľmi priateľskej pleti ku krémom. Pred pár dňami som sa zapojila do súťaže o novinky tejto značky. Nezapájam sa do takýchto testovacích súťaži, no prírodné produkty milujem a bola som sama zvedavá, ako by reagovala na túto značku moja pleť. V dnešnej uponáhlanej dobe by sme si mali ceniť výrobky prírodných produktov, som rada, že som mala možnosť testovať práve takéto výrobky.

Takže produkty, ktoré som mala tu česť testovať sú:

• Detoxikačný micelárny gél
• Roll-on na okolie očí
• Expresnú okysličujúcu masku
• Dennú omladzujúcu starostlivosť
• Intenzívnu nočnú starostlivosť

Ako prvé som po náročnom dni siahla po Detoxikačnom micelárnom géliku.

Upútal si ma svojou príjemnou vôňou, pripomínajúcou zelený čaj. Nelíčim sa, takže účinky odličovania posúdit nemôžem, no musím povedať, ze dojem na mňa spravil na 100%. Odporúčam aj na citlivú pleť, pretože pri íných značkách moja peť sčervenie, no zrejme to, že výroky tejto značky obsahujú viac ako 90% prírodných zložiek pokožka dýcha sviežosťou a čistotou.

Ďalej prišiel na rad Intenzívna nočná starostlivosť.

Ráno vstávam ako prvá a kúpelňa je na chvíľku moja 🙂 Tak som testovala Dennú omladzujúcu starostlivosť. Tak isto ako nočný krém, i tento sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film ako u niektorých značiek. Najviac ma potešila pozámka mojej 5r dcérky, ktorú som budila do školky "Mami, ty tak krásne voniaš" 😀 

Ďalej som testovala Roll on na okolie očí

Tak tento krém je u mňa TOPka a rozhodne ho budem naďalej kupovať a používať. Moje kruhy pod očami z nedostatku spánku a kopca starostí z práce boli už do neba volajúce. No stačilo ozaj pár dní, na to, aby tomuto bolo koniec. A to ozaj nepreháňam. Až ľutujem, že som sa neodfotila PRED a PO (len nie som fotogenicky typ, tak preto som s tým nezačínala 😀) Veľmi ma prekvapilo, že súčasťou krému sú masírovacie gulôčky. S tým som teda u očného krému ešte nestretla, takže podla mňa to určite spĺňa svoj efekt.

Ako poslednú som testovala Okysličujúcu masku

Maska sa nanáša 2x do týždňa min. 5min. čo je podla mňa super, že pre krásnu pleť nemusí človek pol hodinu behať po dome ako strašidlo 😀 A aj tých 5 min. stačilo aby bol účinok viditeľný. Ani u tohto výrobku som nepocítila žiadne negatívum pre moju citlivejšiu pleť. Lahučko sa nanášal a lahučko aj dával dolu s pomocou čistej vody. Pleť je hladká, neleskne sa, nie je mastná, žiari čistotou.

Celkovo musím povedať, že táto značka u mňa veľmi zabodovala. Nepoznala som ju a som velmi vďačná, že som sa touto cestou mohla s ňou zonámiť. Veľké plus vidím v tom, ze tégliky sú z recyklovateľného skla, plastový flakón s 25% obsahom recyklovaného plastu a hlavne samotný obsah, čiže krémy z tohto produktového radu obsahujú viac než 90 % zložiek prírodného pôvodu a sú bez minerálnych olejov, silikónov a parabénov.  

#test_yvesrocher2 

#test_yvesrocher4

30. sep 2017

Verči a kde si zohnala a čo to vide

30. sep 2017

@denulaaa111 zapojila som sa tu na MK a vybrali ma. Som teraz na mobile, poslem ti potm odkaz na stranku, ale odporucam tie vyrobky a to ozaj neklamem, inak by som ti to aj osobne povedala. Hlavne ten ocny krem je uplne skvely!

1. okt 2017

Začni písať komentár...

Odošli