hviezdickamaria
17. dec 2016
253 

Naše testovanie s dm

"Aaaaa tak ja som si na seba ušila búdu, teda vám poviem 🙂 "

Rozmýšľam už od pondelka, kedy ja stihnem napísať tu recenziu popri tých všetkých upratovaniach a pečeniach a prípravách a nákupoch a pri tých mojich štyroch dievkach a chorobe, ktorá ma akurát teraz musela nájsť 😠  Taakže všetko nakopené, nech sa nestihnem nudiť.

Ale aj tak sa chcem z celého srdca poďakovať firme dm drogerie markt a Modrému koníku za možnosť opäť raz otestovať ich výrobky 🙂

1. Detská výživa dmBIO hruška, banán a kiwi

Ako prvá obeť testovania padla samozrejme detska výživa. Niet jej čo vytknúť. 100% ovocíčko hovorí za všetko a aj oliviin spokojný výraz po ultrarýchlom zjedení.

2. Jablkové ryžove oblátky dmBIO

Mňam mňam mňam. Mne naozaj veľmi chutili. Maju jemnú jablkovú príchuť, škoda že johanka ich ešte nemôže, keďže su od 8.mesiaca, no keď dorastie, isto jej ich kúpim 🙂 

Neviem ale prečo deťom moc nechutili, asi su zvyknute na iné chute?

3. Bezgluténová bio ovocná tyčinka s hrozienkami, brusnicami a pohánkou

Tak túto tyčinku som si nechala na desiatu ako sa patrí. Aj keď pokušenie bolo zjesť ju hneď. Bola jednoducho FANTASTICKÁ,  príjemna sladko kyslá. A veru, keď budem najbližšie v dmke, pozriem si aj ine príchute. ODPORÚČAM všetkými desiatimi. Je navyše bez cukru a všetkých tých somarín, ktoré pchajú do bežných "fit musli" tyčiniek.

4. Vegánska nátierka príchuť horčica rukola

Nebolo to až také zlé ako som očakávala po minulej skúsenosti s nátierkou z tekvice, pomaranča a zázvoru, ale ani táto nátierka ma neohúrila svojou chuťou. Jeden kúsok rohlíka mi bohate stačil. 

5. Chrumkavé musli s bobuľovým ovocím BIO

Paraada! Jednoducho krásne zloženie a dokonalá kyselkavá chuť 🙂 k tomu domáci biely jogurt, trocha mlieka, domaci med a chia a zdrave a chutné raňajky spravené. MŇAM!!!! 

6. Sprchový gél BALEA a

7. telové mlieko BALEA 

Po náročnom a usneženom dni, som si večer dopriala trocha relaxu (samozrejme taký rýchlejši relax a wellnes. Nie ako za slobodna 😀 Keďže ma, ako ja vravim, má Johanka straaaaašne rada a nechce byť bez maminky ani chvíľu. Takže, rýchla sprcha s vôňou mandarinky je moja obľúbená a preto tento sprchač testujem uz asi mesiac 😉 a už sa mi míňal, tak som bola šťastná ako blcha, keď som zistila, že ho budem testovať. Pred časom som sa totiž zľakla, že čo ak ho už nebudem môcť kúpiť, keďže je to "limitovaná edícia" tak ste mi doplnili zásoby. A ja sa môžem veselo wellnesovať aj naďalej 🙂 po rýchlej sprche rýchle "mastenie". Telové mlieko ma veľmi príjemnú kvetinovú vôňu ľahunko sa rozotiera a RÝCHLO vsiakne. Čo viac si priať, keď počas natierania začujete hrozitaaansky rev mojej johanky. Aaa už ideeeem dieťa moje zlaté.

8. Odličovač očí BALEA 

Priznám sa, nikdy som odličovač očí ani makeupu nekúpila ani nepoužila 🙂 stačil mi ktem a mydli s vodou. Ale odteraz si veru očká budem jemne zmývať týmto odličovačom maskara krásne zišla dolu bez väčšej námahy a ostal len príjemný pocit a akoby jemny olejový povlak v okolí oka 🙂 Naozaj super! 

9. Odličovacie obrúsky BALEA 

Na obrúsky som sa tiež veľmi tešila, no na moj vkus boli veľmi parfumované. A na druhý deň som si na tvári objavila niekoľko bolestivých vyrážok ☹ možno náhoda možno nie. Môj ksicht je ale veľmi citlivý na takéto "pokusy" a tak som dala vyskúšať obrúsky aj mojej naj kamarátke. Nevedela si ich vynachváliť. 

10. Odstraňovač škvrn z gauča a koberca DENKMIT

S prípravkom sa veľmi jednoducho pracovalo a výsledok na seba nenechal dlho čakať. Príjemná vôňa bol len bonus ku konečne čistému gauču a takto v čase najväčsieho upratovania pred Vianocami sa asi všetkým testujúcim gazdinkám čistič paraadne hodil 🙂

11. Sprchový gél pre mužov ALVERDE

Má príjemnú citrusovú vôňu, krásne pení a manžel bol nadšený, no nechcel, aby som ho sfotila napeneného 😀 

12. Lak na nechty S-HE

Lak na nechty som bohužiaľ ja vyskúšať nemohla kvôli mojmu už snaď 30 ročnemu OTRASNEMU zlozvyku. 😢 a hoci mám 4 dievky "ale veď neni ružovyyyyyyy!!!!" 😱  Tak sa testovania s radosťou zhostila sestra 🙂 Ohodnotila ho co sa kvality týka na priemerný. No bol vraj extra rýchlo schnúci 🙂 A že škoda, že nebol červený.

13. Maska na čelo látková Balea Beuty Effect

Tak vrások na čele už mám poriadne veľa, asi by som sa nemala toľko mračiť. Tak som sa dala na testovanie tejto masky. Nikdy som žiadnu nemala a ani ma nenapadlo si to niekedy kúpiť. Po vyskúšaní som cítila mierne napätú kožu a príjemné teplo ešte niekoľko minút po "procedúre" 

14. CC krém BALEA 

Tak s makeupom som ja veru spokojná nebola. Len čo som si ho začala nanášať na tvár robil mi strašne mapy po tvári... a tak som s tým prestala. Zmyla som si tvár a naniesla môj, overený časom. Ale odtieň faajn.

A týmto naše testovanie úspešne skončilo a ja som konečne dokončila aj túto recenziu po prebdenej noci s boľavými uškami a bruškom. 🤒🤕

Preco vyberajú rovnakých ludi na testovanie? :O

17. dec 2016

@lara6 nechápem ako ma mohli vybrať 😉 aaabsolútne som v to ani nedúfala 🙂

17. dec 2016

@hviezdickamaria tak si šikovná 🙂

17. dec 2016

Začni písať komentár...

Odošli