korpus: 1 hrncek ovsenych vlociek 1/2 hrnceka datli- rozmixuejem do hladka, uhladime na dno tortovej formy- odporucam mensiu, aby to vyzeralo pekne plnka: 2 banany 1 hrncek datli- namocila som cez noc aby sa lahsie mixovalo 2 hrnceky kesu orechov 1 lyzica mletej vanilky 4 lyzice karobu vsetko okrem karobu vymixujeme dohladka, ja mam lacny mixer preto to neni take hladke. polku kremu dame do inej misky a primiesame karob. potom uz len vrstvime striedavo vanilkovu a "cokoladovu" vrstvu 🙂
Ahoj, prosim Ta kde kupujes datle, normalne v obchode? Minule sa mi totizto stalo, ze tie co som kupila boli nejake tvrdsie a to boli este v zaruke... i ked do kolaca by to asi nevadilo, ci? a aku znacku karoboveho prasku by si mi vedela odporucit? diky 🙂
@winna ahoj ja objednavam z baliarne helpful oni su tiez tvrde dozrete sle moc vysusene.musim ich nechat namocene celu noc aby sa s nimi dalo pracovat pekne.ale v bille som kupilacuz aj take makke.karob pouzivam od zn.sunfood alebo countrylife
korpus: 1 hrncek ovsenych vlociek
1/2 hrnceka datli- rozmixuejem do hladka, uhladime na dno tortovej formy- odporucam mensiu, aby to vyzeralo pekne
plnka: 2 banany
1 hrncek datli- namocila som cez noc aby sa lahsie mixovalo
2 hrnceky kesu orechov
1 lyzica mletej vanilky
4 lyzice karobu
vsetko okrem karobu vymixujeme dohladka, ja mam lacny mixer preto to neni take hladke. polku kremu dame do inej misky a primiesame karob. potom uz len vrstvime striedavo vanilkovu a "cokoladovu" vrstvu 🙂