icon
116 / 128
polievka z medvedieho cesnaku a ciceru- z knihy dobry rok
avatar

1 hrncek uvareneho ciceru- odlozime 4 PL na ozdobu
2 hrnceky vyvaru
2 hrnceky nakrajaneho medv. cesnaku
Na oleji osmahneme cibulu s medvedim cesnakom, zalejeme vyvarom pridame cicer. nechame varit 3 minuty, a rozmixujeme 🙂

Odpovedz
21. mar 2014
avatar

Sarka papala v pohode? Nestipalo to? Aj ja kazdy vecer nieco s tym medvedim cesnakom jem, aj sa potom rano hambim chodit medzi ludi 😀 😀

Odpovedz
21. mar 2014
avatar

@zabazelena varenim sa nici ta stiplavost, sarke to velmi chutilo 🙂 dokonca aj manzel si dal na obed, a potom isiel naspat do roboty, nestazoval sa 😀 on sa skor bal ci ho nepriotravim konvalinkami 😀

Odpovedz
21. mar 2014
avatar
Odpovedz
21. mar 2014
avatar

robila som ju, super bola, uz sme ju "dali dole" 🙂. aj zabiacik bol spokojny 🙂

Odpovedz
25. mar 2014
avatar

@zabazelena no to som rada 🙂 ked stihnem este nazbierat pred rozkvitnutim, tak urcite este spravim 🙂 v horskom parku uz minuly tyzden som objavila prve puciky kvetov :-/

Odpovedz
25. mar 2014
avatar
Odpovedz
25. mar 2014