Jedzte toto na..v e č e r u .. 3 dni za sebou a s úžasom sledujte, čo všetko z vás vyjde von
    Problémy s trávením a priberanie
    Problémy s trávením, ako je napríklad nepravidelná alebo zriedkavá stolica, zlé trávenie, nadúvanie či zápcha sú hlavnými vinníkmi pre priberanie
    Frekvencia vyprázdňovania stolice by mala byť aspoň raz denne, ideálne až 2 krát denne. Dôvodom pre menej častú stolicu môže byť užívanie niektorých liekov, dehydratácia, málo vlákniny alebo zlá črevná mikroflóra.

    Zápcha je stav, kedy má telo problémy s vyprázdňovaním čriev a tiež, ak je stolica príliš tuhá.
    Podobne v predošlom prípade, príčinou sú niektoré lieky, nedostatok tekutín, vlákniny, odkladanie návštevy toalety alebo ochorenia čriev ako Crohnova choroba alebo ulcerózna kolitída.

    Na druhej strane, zlé trávenie, tiež nazývané dyspepsia, je stav, kedy ľudia pociťujú bolesti a nepohodlie v žalúdku v dôsledku nedostatočného strávenia prijatej potravy.
    To je zvyčajne spôsobované žalúdočným refluxom, niektorými liekmi, žalúdočnými vredmi, abnormalitami pankreasu alebo žlčníka, prípadne inými príčinami.
    Ide o šalát, ktorý dokáže vyčistiť váš tráviaci systém, odplaviť toxíny z tela, dodať vám viac vlákniny a vyrovnať pH hladinu v tele.

    Ingrediencie
    kapusta
    červená repa (cvikla)
    mrkva
    citrónová šťava
    rastlinný olej (najlepšie olivový, avokádový alebo ľanový
    nejaké dochucovadlo (voliteľné)
    1. Vezmite 3 diely kapusty, 1 diel červenej repy a 1 diel mrkvy a nakrájajte ich na menšie kúsky ako sú kocky alebo plátky – podľa vášho výberu.

    2. Mrkva a kapusta sú surové, červená repa môže byť surová alebo uvarená.

    3. pridajte nejaké bylinky alebo korenie na dochutenie a celé to dobre zamiešajte.

    4 pridajte rastlinný olej a trocha čerstvej citrónovej šťavy.

    Tento šalát vám dodá množstvo vitamínov, minerálov, vlákniny, pektínu a ďalších prospešných látok pre váš tráviaci systém i cele telo.