1 / 1

    Och,Barcelona je laska🔅

    3. mar 2023

    Nadherna fotka,chystam sa tam coskoro k bratrancovi na poznavacku Barcelony😍

    3. mar 2023

    bola som v septembri ❤ akuratne som pozerala, ze cez tyzden (ci minuly tyzden) v tibidabo nasnezilo

    3. mar 2023

    Milovaná Barcelona😍❤️

    3. mar 2023

    Ženy, ja ju mám za rohom, a ak nerátam prestupy na vlakovej stanici, pár vybavovaciek na úrade a návštevu zoo, tak som bola naposledy pred 7 rokmi 🙈 aj sestra má v lete volala, aj kamarátka, aj druhá...mne sa tak nechce medzi tie davy ľudí..

    3. mar 2023

    Tu sa chcem vrátiť už tretí rok a dúfam, že raz sa to aj podarí. Prvýkrát sme cez ňu fakt len narýchlo prešli, bola to len ochutnávka. Práve tento týždeň som si vytiahla z police knižky od Zafóna.. práve tie mi zasadili tu Barcelony do hlavy, ale asi na celý život... Jedna návšteva ozaj nestačí.

    3. mar 2023
    ivana29
    autor

    @amelie2017 to naozaj? 🤩A ako sa Vam inak v Barcelone zije?

    4. mar 2023

    Barcelona, moja láska 💖. Moje druhé rodné mesto, v minulom živote som tam určite žila. Milujem jej vôňu, chuť, ľudí, všetko.

    4. mar 2023

    Ako cestujes?Chodis na nejake kratke poznavacky cez lacne letenky alebo ako?

    4. mar 2023
    ivana29
    autor

    @dudos kks s tou vonou si to inak vystihla.. Hovorim muzovi, ze je neskutocne, ked sme chodili roznymi ulickami, parkami.. ako sa vsade nesu rozne vone..toto som asi nikde tak nezachytili tak, ako v Barce 👀🤔🤩

    4. mar 2023
    ivana29
    autor

    @maminkadeticiek vies co, zatial sme vzdy v zahranici boli len cez CK, ci uz poznavacky, alebo pobytove.. Teraz som dostala od muza letenky kt. kupil cez pelikan, nakolko sme isli bez deti, naplanoval vylet len na 4 dni..leteli sme cez letecku spolocnost Wizz Air a tak nabuduci vylet, skusime sledovat letenky priamo cez nich, mozno budu este lacnejsie, nez cez pelikan..
    Inak aj letnu dovolenku sme uz zvolili bez CK, muz napisal priamo do hotelov a podla cenovej ponuky sme uz len vybrali.. je to planovanie a zistovanie narocnejsie ale zasa ked usetris min. 700 eur tym nez nejdes s CK, tak sa to vyplati..

    4. mar 2023
    Komentár bol odstránený