Kuracina po provensálsky + tarhoňa
ivetka1981
autor@nanuska13
@lauritka tarhoňa: na oleji opražím tarhoňu do hnedkasta,prilejem vodu ako na cestoviny,osolím,pridám jednu celú cibuľu a varím do mäkka...scedím do studenej vody(aj 3x) a papáme 🙂
Omáčka: mäsko posypem korením na morč.mäsko a pokvapem maggi-nechám postáť asi hodinku,potom ho dám na prudko zohriaty olej,orestujem,ked je mäsko takm,er hotové,dám za 2PL kečupu(pretlak), podlejem varovou smotanou,dochutím vegetou,pridám strúčik cesnaku...mňamka 🙂
Odpovedz
28. feb 2014
@ivetka1981 dakujem 🙂
Odpovedz
28. feb 2014
ivetka1981
autor@barus77 tak ďakujem...mi zbožňujeme tarhoňu,ja by som ju dokázala jesť aj každý deň 🙂
Odpovedz
28. feb 2014
ivetka1981
autor@lalia333 klasik maggi co davas do polievky na dochutenie
Odpovedz
4. apr 2018
@ivetka1981 Ako ten bujon
Odpovedz
4. apr 2018
ivetka1981
autor@lalia333 nieee..to je taka cierna omacka do polievky
Odpovedz
4. apr 2018


ako robíš tú tarhoňu? 🙂