1 / 1

    Akurat peciem rozkyy😊

    5. máj 2020

    Super, ja si ešte len pestujem kvások.
    Dáš prosím overený recept na chlebík? Ďakujem

    5. máj 2020

    No tak ty mas bozsku trpezlivost😀ja som skusala tahanu strudlu 3x,potom som to vzdala😀😀😀

    5. máj 2020

    Akože kocky toľkokrát som povedala ze už na to kašlem, proste nejde mi to, nechám to tak ale tak keď som videla tu na MK alebo na FB že každý kvaskuje a fotky krásnych chlebíkov, vždy som si povedala ze ešte skúsim, toľko receptov som vyskúšala a zakaždým bud prasklín nak hrom alebo vo vnútri bol strašne taky hustý a skoro žiadne dierky ale tak podarilo sa😀

    5. máj 2020

    @vierkau ja som dávala na štartér 150 g raz ej múky, 160 g vody 1 PL kvasku, potom asi 10 hod nechala vykvasit a potom som pridala 250 g spaldove celozrnnej múky a 150 g pšeničnej chlebové múky, 10 g soli asi 13 g rasce a asi tak 180 g vody (ALE TO Som už podľa konzistencie cesta, miesim rukou tak cítim koľko potrebuje cesto) zamiesila a potom klasika postup ako všade píšu.

    5. máj 2020

    @janahladka ďakujem 😉 ♥️

    5. máj 2020

    No ja začínam a vôbec to nevyzerá tak jednoducho...krásny chlebík

    5. máj 2020