icon
1 / 1
avatar

Mozem recept ?? Vyzerajuu dobreee

Odpovedz
18. apr 2020
avatar
Odpovedz
18. apr 2020
avatar

📌

Odpovedz
18. apr 2020
avatar
Odpovedz
18. apr 2020
avatar

Aj ja poprosim

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

👍Aj ja chcem😁

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

Jasné páči sa, robila som podľa tohoto receptu, len s tým, že ich vyjde menej, ak chcete veľkosť klasického rožku a piekla som ich na 250 stupňov (v recepte je chyba) a pred pečením som ich este potrela olejom

https://receptyodbabky.sk/babicka-nam-dala-tent...

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

@jancejance prosím vás pekne a ktorý je to recept ?

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

@alzbetka2011 kliknite na link a rolujte nižšie

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

Ja som dnes mala pokus o chlieb ale letí do koša, ráno budeme hladní 😂na rozky som už nervy nemala

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

@luciferkax och to je škoda, možno ako chlieb vo vajci by sa dal zjesť, či?🤔 Tiež sa chystám časom aj chlieb vyskúšať, ale to je už iní level 🙈😁

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

@jancejance prosim vas v bode 1 ste ako dlho cakali kym vzide kvasok?🙈 som uplny zaciatocnik🙈

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

@rogiii no ja tiež, vôbec som to nestopovala, možno cca 15-25 minut? Ale to uvidíte, že sa vam to megazväčšilo 😉 hlavne je dôležité aby to kyslo v teple

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

@jancejance dakujem🙂👍 kolko Vam vyslo ks a myslite ze by sa dali aj zmrazit take cerstve?🙂

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

@rogiii cca 7ks ale ja som robila jeden rozok z cca 120g cesta... 🤔😊

Odpovedz
18. apr 2020
avatar

@jancejance ďakujem pekne 🌭🌭🌭🌭🌷

Odpovedz
19. apr 2020