1 / 1

    Dáte recept?

    19. jún 2020

    Uz rok robim babovku zasadne na plechu. A mam pocit,ze je lepsia.

    19. jún 2020

    @lety5 Samozrejme, nech sa páči 😊

    Budete potrebovať nasledovné ingrediencie:

    2 hrnček polohrubej múky
    1 hrnček krupicového cukru
    1 kypriaci prášok
    1 vanilkový cukor
    1 vanilkový puding
    1 hrnček mlieka
    1/2 hrnčeka oleja
    rum
    2 vajcia
    100 g horkej čokolády
    3 lyžice kakaa

    1. Najskôr zmiešame všetky sypké prísady (múku, cukor, prášok do pečiva, puding). V druhej mise rozmixujeme tekuté suroviny (mlieko, olej, rum a vajcia). Do tekutej zmesi pomaly primiešame sypkú zmes.

    2. Odlejte si časť cesta a do neho vmiešame kakao a nasekanú čokoládu. Na vysypaný a vymastený plech navrstvíme najprv svetlé cesto a potom tmavé. Môžeme vytvoriť vzor.

    3. Dáme piecť na 200 stupňov na cca 15 minút – kontrolujeme pomocou špajdle..

    Máte hotovo.
    Prajem vám príjemné maškrtenie 😊🍮

    19. jún 2020

    @voleksi super 😊 ja som ju robila asi druhýkrát v živote 🙊 a konečne som nebojovala s formou, aby pekne vyliezla 😊😊😊

    19. jún 2020

    @janulilienka ze? To je pocit....len vyklopis a hotovo. Ja som zacala robit na plechu preto,lebo sa mi nechcelo babrat s vymastovanim formy....😂

    19. jún 2020