1 / 6

    Mne by nad posteľ pasovala taká veľká detská mapa sveta.

    17. sep 2022
    17. sep 2022

    @andrejka2424 ďakujem, nálepky mám kúpené, len neviem či sa mi ich oplatí lepiť, lebo rozmiestnenie izby mi nejako nesedí (alebo je to len pocit)..... Ale mapa je skvelý nápad, rovnako som nad čiernou rozmýšľala do budúcna, teraz tam majú ísť len zvieratá

    17. sep 2022

    Súhlasím ale aj s komentárom,že by to chcelo ešte nejaké farby. Pôsobí dosť sterilne a a chladne. Rozmiestnenie podľa mňa v pohode.Mne by tam vadila tá špinavá tabuľa,tak prašne to pôsobí,ale chápem, že je to asi len dočasná dekorácia.

    17. sep 2022

    Nepripadá vám ta izba chladná?

    17. sep 2022

    @andrejka2424 ďakujem za názor, tabuľa nie je dekorácia, syn si na ňu kreslí a z druhej strany dáva magnetky, aktuálne ma šmuhy,lebo ju pred obednym spánkom utrel mokrou hubkou...

    17. sep 2022

    @xeniagb presne možno ze rozmiestnenie nieje zle ale zišlo by sa to trošku oživiť ťa modrá je síce pekná ale skôr už pre pubertiak. Teraz mi to príde také monotónne a chladne. Ale to je možno len môj názor.

    17. sep 2022

    No mne na tej izbe vadí farebnosť, podlaha nábytok aj textilné dekorácie sú všetko studené farby. A rozmiestnenie dajme tomu, no. Pridala by som police. A na obrázky tmavý rám.

    17. sep 2022

    Skus tu postel posunut do rohu,aj ked bude teda potom mimo koberca. A tie veci v rohu dat na opacnu stranu. Zaves v pravom rohu roztianut viac do rohu. Vsetko je teraz take tip top. Skus vyskusat. Kludne aj tie samolepky na stenu. Ved je to detska izba,ma byt vesela.

    18. sep 2022