1 / 1

    Pri prvom babatku som v prve dni mala malo mliecka, rozbehlo sa mi az doma. Najviac mi pomahalo co najcastejsie babatko prikladat. Neskor, ked bolo menej, ako si dcerka (potom aj syncek) ziadali, tak som vypla, den dva co najviac oddychovala a na vsetko ostatne sa vykaslala. Poprosila som manzela, aby sa viac o deti postaral a ja dom si zrosku viac pospala. A pre mna bola dolezita bohata strava a vela tekutin. Jem takmer od zaciatku uplne vsetko a dodnes kojim dve deti. Maly ma 14m a dcerka 3r4m.

    14. nov 2018

    Pri druhej dcérke som mala malo mlieka ,rozbehlo sa mi u svokrovcou.Najviac mi pomhlo ju mat stále častejšie prikadat na jedno a potom na druhe prso.Keď mala som mala menej ako pri prvej dcérke ak som najviac oddychovala ,pila veľa čaju na podporu mlieka.Poprosila som manzea a svokru aby sa viac postaral o staršiu dcéru a ja si trošku pospala s druhou dcérou.Pre mňa bola dôležité veľa tekutín ,veľa mlieka a strava,takmer uplne všetko a dodnes kojim dcérku.Malá ma 15m

    14. nov 2018

    Mne veľmi pomohla hlavne pomoc môjho muža. Už keď som to vzdavala stále prišiel k nám ľahol si hladkal malého po licku prihováral sa mu že ma papať aby narástol a ten pocit keď viete že toto je to najkrajšie na svete je super...jasné že pomohli aj všelijaké drinky (nurtimama, od Sunaru pre kojace,atď) zaprazené polievky (to bol pre mňa hnus ale prekonala som sa) čierne nealko pivo 😊 a vinea respektíve viac ako dva litre vody denne a mlieka bolo až až ...takže hlavne byť v pohode!

    14. nov 2018