icon
1 / 1
avatar

zvyčajne ostane chlieb a tiež klasika vo vajíčku, alebo topinka 😉

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

Chlieb na chlebik vo vajicku, rozky na pupacky a minule vianocku na dukatky. Ale toto vyzera tiez super👍

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

alebo ja robím aj z knedli, čo ostane

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

a knedla mi príde ešte chutnejšia ako chlebík

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

Ja napr.stary chlieb naukladam na pekac,ktory som vymastila maslom,aj na vrchnu stranu dam platok masla,pokrajam sunku,salamu,slaninu,klobasu,posypem syrom a dam zapiect na 20 minut do vyhriatej rury.Mnamka,zktoru zboznuje cela rodina.

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

vianočka a makovky idú vždy do žemľovky (namáčajú sa v mlieku)

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

French toasts milujem. Biely toastovy chlieb, alebo vianočka, vajíčko s vanilkou a škoricou, vysmažiť na masle , alebo do waflovača, posypať práškovým cukrom, s ovocím, ideálne mrazenými malinami (ideálne kyslejšie ovocie). Mňamkaaaa

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

Sestra napríklad obalila staré rožky v palacinkovom ceste a bolo to eňo ňuňo

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

Zapekam vianocku na sladko s pudingom 🙂 mam v blogu kukni album kvaskovanie v nom mam

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

rozky a knedlu v palacinkovom sladkom ceste 🙂 a klasika chlebik a knedlu vo vajicku na slano.chlebik alebo celozrnne pecivo na krutony do polievok,rozky si meliem na struhanku ak ostanu 🙂 alebo este zapekanky,toasty

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

Ja davam na toastovac a opecem do chrumkava a moze sa jest teple pecivo

Odpovedz
13. mar 2019
avatar

chlebík vo vajíčku

Odpovedz
14. mar 2019
avatar

tiez klasika - chlebik, rohlik vo vajicku🙂

Odpovedz
14. mar 2019