Ja napr.stary chlieb naukladam na pekac,ktory som vymastila maslom,aj na vrchnu stranu dam platok masla,pokrajam sunku,salamu,slaninu,klobasu,posypem syrom a dam zapiect na 20 minut do vyhriatej rury.Mnamka,zktoru zboznuje cela rodina.
Odpovedz
13. mar 2019
rozky a knedlu v palacinkovom sladkom ceste 🙂 a klasika chlebik a knedlu vo vajicku na slano.chlebik alebo celozrnne pecivo na krutony do polievok,rozky si meliem na struhanku ak ostanu 🙂 alebo este zapekanky,toasty
Odpovedz
13. mar 2019
Ja davam na toastovac a opecem do chrumkava a moze sa jest teple pecivo
Odpovedz
13. mar 2019
tiez klasika - chlebik, rohlik vo vajicku🙂
Odpovedz
14. mar 2019

zvyčajne ostane chlieb a tiež klasika vo vajíčku, alebo topinka 😉