1 / 1

    Veru, aj ja som si predstavovala materskú úplne inak. Ako a kam budem chodiť... A nakoniec som rada, keď môžeme ísť vôbec von 😔🙈

    17. mar 2021

    @kika_konec práveže musím povedať že toto je za mna omnoho materskejsia materská ako doteraz. Lebo stále sa niekam naháňať, toľko programov a detskych herni a neviem čo je teraz že mi z toho šla hlava vybuchnút a teraz? Stále sa hráme, sme na záhrade na prechádzke, v lese, sme spolu, varíme proste život.

    17. mar 2021

    @nancy666 moja reč 👍

    17. mar 2021

    @nancy666 ono to podľa mňa záleží aj od celkového nastavenia. Našťastie som zažila rok bez karantény. A ja musím povedať, že ani vtedy to nebola naháňačka. Ze byť stále niekde, skôr o tom, že občas sme niekam išli, napríklad 1x za týždeň na plávanie, občas sa prejsť na zmrzlinu, čaj, dať si pizzu. 1x sme stihli aquapark,a 1x zoo tesne pred lockdownom.
    V podstate sa toho veľa v mojom živote nezmenilo, ale chýbajú mi tie drobné vybocenia zo stereotypu. Napríklad by som rada išla na nejaký gazdovský dvor ukázať malému zvieratká. Predsa je už zasa o rok starší a vnímal by to inak.

    18. mar 2021